InAVate Cloud Meeting®
InAVate audio & video solutions introduceert het flexibele videocommunicatieplatform InAVate Cloud Meeting®. Dit platform is het antwoord van InAVate op de groeiende vraag van organisaties naar eenvoudig, snel en flexibel online samenwerken. InAVate Cloud Meeting® maakt het mogelijk om bestaande videocommunicatie omgevingen, ongeacht de aanbieder, te integreren en aan elkaar te koppelen. Dit maakt vergaderen op afstand via een veilige, stabiele omgeving vanaf ieder device mogelijk.

Profiteer van hoge kwaliteit videoconferencing vanaf het apparaat van je keuze, de locatie van je keuze en het netwerk van je keuze. Breng alle werelden samen op video – betaalbaar en heel eenvoudig.

Wereldwijde dekking
Video gesprekken zijn met name gevoelig voor de kwaliteit van het gebruikte netwerk. Om een goede kwaliteit en een wereldwijde dekking te kunnen garanderen hebben we datacenters over de hele wereld en een eigen video netwerk zodat de gesprekken altijd de kwaliteit hebben van een lokaal gesprek.

Oneindige flexibiliteit
Onze oplossing maakt het mogelijk om klein te beginnen en later op te waarderen wanneer uw organisatie groeit. Van een enkel abonnement tot abonnementen voor grote organisaties. Dus van 10 gebruikers of 10.000 gebruikers: wij hebben de juiste invulling voor u. InAVate Cloud Meeting® kent een flexibel prijsmodel met drie abonnementsvormen. U kunt het abonnement altijd opschalen of naar beneden bijstellen, en zelf nieuwe locaties en gebruikers toevoegen.

Bent u geïnteresseerd geraakt? Vraag ons geheel vrijblijvend naar de verschillende mogelijkheden. Stuur een e-mail naar info@InAVate of bel naar 088-4447800.