InAVate Audio & Video Solutions is gespecialiseerd in het leveren en monteren van uiteenlopende LED schermen van groot formaat.

N

Audiovisuele oplossingen

N

Afgestemd op uw behoefte

N

VCA gecertificeerd

Wij adviseren u graag over de beste oplossingen op het gebied van audio

De specialisten van InAVate audio & video solutions, gevestigd in Ridderkerk, nabij Rotterdam, adviseren u graag persoonlijk op het gebied van audio en video. We bespreken met u waar u nog rekening mee moet houden wanneer u uw audiovisuele ruimte wilt inrichten. Natuurlijk houden wij bij ons advies rekening met uw wensen en eisen op het gebied van audio en uw budget. Zelfs als uw pand nog gebouwd moet worden, voorzien wij u al van deskundige tips. Als u bijvoorbeeld veel waarde hecht aan de akoestiek in de ruimte,

dan kunnen wij u adviseren welke stappen hiervoor te nemen. We bekijken welke apparatuur er moet worden toegepast om aan uw wensen en eisen te voldoen. We adviseren en begeleiden u op het gebied van audio gedurende het gehele proces, van het opstellen van een offerte tot aan de oplevering.

Profiteer van optimaal maatwerk en laat u door ons adviseren over audio en video

Bij InAVate audio & video solutions bent u er zeker van dat u krijgt wat u heeft gevraagd. Wij geven namelijk audio advies op maat, waarbij we rekening houden met alle bijkomende factoren. Ook ontwerpen, installeren en onderhouden wij audiovisuele oplossingen. Daarbij staat een langdurige samenwerking centraal, zodat u altijd om aanpassingen van uw audiovisuele infrastructuur kunt vragen. Vraag snel naar de mogelijkheden en laat u adviseren door echte experts op het gebied van audio!

Helder adviseren over audio

Wij voorzien u van helder, audiovisueel advies voor al uw audiovisuele oplossingen. We overhandigen u een officieel audio-adviesrapport, zodat u rustig ons advies op het gebied van audio kunt bekijken. Wij zijn onafhankelijk, geven u handig en kort advies en zeggen waar het op staat. U weet dan ook precies waar u aan toe bent. InAVate audio & video solutions kenmerkt zich door persoonlijke betrokkenheid, duurzame en praktische oplossingen en de medewerkers die door passie gedreven zijn. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het adviseren, ontwerpen, installeren, inrichten en onderhouden van audiovisuele oplossingen.

 

Vraag meer informatie aan

Wij bieden u graag professioneel advies over de meest innovatieve oplossingen op het gebied van audio. Wilt u graag meer informatie over InAVate audio & video solutions of over onze diensten? Aarzel dan niet en neem contact op met onze specialisten. U bereikt ons door te bellen naar 088-4447800 of stuur een e-mail naar info@InAVate.nl.

Wat kunnen wij voor u betekenen?