InAVate Audio & Video Solutions is gespecialiseerd in het leveren en monteren van uiteenlopende LED schermen van groot formaat.

N

Audiovisuele oplossingen

N

Afgestemd op uw behoefte

N

VCA gecertificeerd

Adviseren audio

De specialisten van InAVate kunnen u persoonlijk adviseren op het gebied van audio en video. We bespreken met u waar u nog rekening mee moet houden wanneer u uw audiovisuele ruimte wilt inrichten. Zelfs als uw pand nog gebouwd moet worden, voorzien wij u al van deskundige tips. Als u bijvoorbeeld veel waarde hecht aan de akoestiek in de ruimte, dan bekijken we wat voor vloer u het beste kunt laten leggen. We bekijken welke apparatuur er moet worden toegepast om aan uw wensen en eisen te voldoen. We adviseren en begeleiden u op het gebied van audio gedurende het gehele proces, van het opstellen van een offerte tot aan de oplevering. Bij InAVate bent u er zeker van dat u krijgt wat u heeft gevraagd! Vraag snel naar de mogelijkheden!

Helder adviseren over audio

Wij zullen u duidelijk en helder adviseren over audio. We overhandigen u een officieel adviesrapport, zodat u rustig ons advies kunt bekijken. Wij zijn onafhankelijk en geven u handig en kort advies en zeggen waar het op staat. U weet dan ook precies waar u aan toe bent. InAVate kenmerkt zich door persoonlijke betrokkenheid, duurzame en praktische oplossingen en de medewerkers die door passie gedreven zijn. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden van audiovisuele oplossingen.

Meer informatie

Wij adviseren u graag over oplossingen op het gebied van audio. Wilt u graag meer informatie over InAVate of over onze diensten? Aarzel dan niet en neem contact op met onze specialisten.

Wat kunnen wij voor u betekenen?