Ontdek de nieuwe baanbrekende en innovatieve ontwikkelingen van het merk AUDAC.

 

Bekijk hier de video’s van enkele mooie nieuwe producten van AUDAC. InAVate audio & video solutions is een Certified Partner van dit op oplossing gerichte merk wat zich kenmerkt door oog voor verfijnd design, eenvoudige bediening en een heldere en natuurgetrouwe klank. Ons gekwalificeerde personeel is speciaal opgeleid voor het ontwerpen, installeren en onderhouden van goed werkende en eenvoudig te bedienen audiovisuele installaties. Wij werken uitsluitend met goede en betrouwbare merken zoals AUDAC waarmee we een duurzame, high-end installatie kunnen garanderen van top kwaliteit.

 

De AUDAC VIRO is een unieke 5″ coaxiale luidspreker die geschikt is voor buiten en binnen en met diversen montage mogelijkheden. Denk hierbij aan een grondpin, paalklem, plafond- of wandmontage.

 

 

De AUDAC IMEO2 is een slank en elegant ontworpen professionele soundbar met alle benodigde functies aan boord voor de uitbreiding van bijna elke audiovisuele installatie met indrukwekkend geluid.

 

 

De AUDAC ARES5A is een 2-weg actief luidspreker systeem bestaande uit een actieve en passieve unit die aan elkaar gekoppeld worden en biedt daarmee een gemakkelijke en flexibele oplossing voor een breed scala aan toepassingen.

 

 

De AUDAC VEXO series zijn hoogwaardige 2-weg luidsprekers en verkrijgbaar in 3 verschillende modellen elk met verschillende afmetingen en prestaties die voldoen aan de vereisten van elke toepassing. De luidsprekers van de VEXO series bestaan uit actieve en passieve versies.

 

 

Voor meer informatie of advies over deze veelzijdige producten, neem contact met ons op. Dit kan via de e-mail: info@inavate.nl of telefonisch 088-4447800.