InAVate Audio & Video Solutions is gespecialiseerd in het leveren en monteren van uiteenlopende LED schermen van groot formaat.

N

Audiovisuele oplossingen

N

Afgestemd op uw behoefte

N

VCA gecertificeerd

Audio advies

Op het gebied van audio voorziet InAVate u van gedegen, deskundig en praktisch advies op maat. We bekijken welke mogelijkheden er in het pand aanwezig zijn, wat uw budget is en wat uw wensen en eisen zijn. Op basis van de vergaarde informatie zullen we een gedegen advies opstellen op het gebied van audio. Creativiteit en passie zijn enkele van de kernwaarden van InAVate. U bent bij ons dan ook verzekerd van een advies op maat en advies waar u daadwerkelijk wat aan heeft. Langdurige samenwerking staat centraal. We vinden het belangrijk om een langdurige vertrouwensrelatie op te bouwen met u. Vraag snel naar de mogelijkheden bij InAVate.

Audio advies op maat

Wanneer u audio advies wilt ontvangen, is het natuurlijk van belang dat dit advies gebaseerd is op uw wensen en eisen, uw budget en de mogelijkheden binnen uw pand. InAVate houdt hier rekening mee. Wij adviseren u niet alleen, maar denken echt met u mee. Wij bieden praktische oplossingen waar u wat aan heeft. Hecht u bijvoorbeeld veel waarde aan de akoestiek in een ruimte? Dan bekijken we bijvoorbeeld wat voor soort vloer het beste resultaat zal bieden. Ook voor advies op het gebied van video bent u bij ons aan het juiste adres! Vragen? Neem dan direct contact op met onze specialisten via 088-4447800.

Wat kunnen wij voor u betekenen?