InAVate Audio & Video Solutions is gespecialiseerd in het leveren en monteren van uiteenlopende LED schermen van groot formaat.

N

Audiovisuele oplossingen

N

Afgestemd op uw behoefte

N

VCA gecertificeerd

Audio apparatuur

Bij InAVate audio & video solutions, gevestigd in Ridderkerk, nabij Rotterdam, vindt u innovatieve audioapparatuur, waarmee de mogelijkheden van het internet op een betrouwbare manier benut kunnen worden. Of u nu op zoek bent naar versterkers, microfoons, losse mixers of zelfs complete volautomatische geluidsinstallaties voor kerkzalen; wij zijn uw ideale partner. We voorzien u ook graag van deskundig advies op audiovisueel gebied. Bij InAVate bent u altijd verzekerd van een optimaal rendement van uw investering van uw audiovisuele inrichting. Vraag snel naar de vele mogelijkheden op het gebied van audioapparatuur bij InAVate!

Prachtige audio met de juiste audioapparatuur voor iedere situatie

InAVate biedt u altijd de juiste audioapparatuur in iedere situatie. We bekijken uw wensen, eisen, de ruimte en alles wat invloed heeft op de akoestiek. Op basis van de verkregen informatie zetten we een professioneel AV advies uit en bespreken we de mogelijkheden op het gebied van audioapparatuur met u. Wij bieden altijd duurzame en praktische oplossingen, bijvoorbeeld voor de audio inrichting van uw bedrijf. Voor ieder budget is er de juiste oplossing bij InAVate. Onze medewerkers kenmerken zich door persoonlijke betrokkenheid. We bekijken bijvoorbeeld hoe we de beste akoestiek in een ruimte kunnen realiseren, of dit nu in een kantoor of voor een online kerkdienst is. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht bij onze serviceafdeling voor service en onderhoud aan audioapparatuur.

Schakel ons in!

Aarzel niet langer en schakel onze hulp in als u op zoek bent naar video, geluidsinstallaties of ander apparatuur! Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze specialisten op het gebied van audioapparatuur door te bellen naar 088-4447800 of stuur een e-mail naar info@InAVate.nl. Wij staan u graag te woord.

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?