InAVate Audio & Video Solutions is gespecialiseerd in het leveren en monteren van uiteenlopende LED schermen van groot formaat.

N

Audiovisuele oplossingen

N

Afgestemd op uw behoefte

N

VCA gecertificeerd

Home » Audio apparatuur

Audio apparatuur

Bij InAVate vindt u innovatieve audioapparatuur, waarmee de mogelijkheden van het internet op een betrouwbare manier benut kunnen worden. Of u nu op zoek bent naar versterkers, microfoons, losse mixers of zelfs complete volautomatische geluidsinstallaties voor kerkzalen, wij zijn uw ideale partner. We voorzien u ook graag van deskundig advies op audiovisueel gebied. We bekijken bijvoorbeeld hoe we de beste akoestiek in een ruimte kunnen realiseren, of dit nu in een kantoor of een kerk is. Bij InAVate bent u altijd verzekerd van een optimaal rendement van uw investering van uw audiovisuele inrichting. Vraag snel naar de vele mogelijkheden bij InAVate!

De juiste audio apparatuur voor iedere situatie
InAVate biedt u altijd de juiste audio apparatuur voor iedere situatie. We bekijken uw wensen, eisen, de ruimte en alles wat invloed heeft op audio. Op basis van de verkregen informatie zetten we een professioneel advies uit en bespreken we de mogelijkheden met u. Wij bieden altijd duurzame en praktische oplossingen. Voor ieder budget is er de juiste oplossing bij InAVate. Onze medewerkers kenmerken zich door persoonlijke betrokkenheid. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht bij onze serviceafdeling voor service en onderhoud aan audio apparatuur.

Schakel ons in!
Aarzel niet langer en schakel onze hulp in als u op zoek bent naar audio apparatuur! Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze specialisten via 088-4447800.

Wat kunnen wij voor u betekenen?