InAVate Audio & Video Solutions is gespecialiseerd in het leveren en monteren van uiteenlopende LED schermen van groot formaat.

N

Audiovisuele oplossingen

N

Afgestemd op uw behoefte

N

VCA gecertificeerd

Home » Audio inrichting vergaderzaal

Audio inrichting vergaderzaal

De audio inrichting van uw vergaderzaal laat u over aan de specialisten van InAVate audio & video solutions in Ridderkerk. Onze specialisten zijn door passie gedreven en bieden u altijd een duurzame en praktische oplossing op maat. Hierbij houden ze rekening met uw wensen, eisen en uw budget. Door deze voorafgaand aan het project in kaart te brengen, bent u ervan verzekerd dat we maatwerk leveren. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in de integratie van beeld, geluid en besturing. Wij kunnen uw vergaderzaal volledig inrichten. U kunt hierbij denken aan professionele apparatuur, omroepsystemen, audio over IP en zelfs volautomatische geluidsinstallaties. Vraag snel naar de mogelijkheden op het gebied van audio inrichting voor uw vergaderzaal!

Audio inrichting voor uw vergaderzaal: een passende oplossing voor ieder budget

Voor ieder budget biedt InAVate een passende oplossing op het gebied van audio inrichting voor uw vergaderzaal. Wij laten u kennis maken met innovatieve apparatuur. Hiermee kunt u op een betrouwbare wijze de mogelijkheden van internet optimaal benutten. U vindt  bij ons bijvoorbeeld volautomatische geluidsinstallaties, maar ook losse mixers, versterkers, microfoons en luidsprekers. Onze medewerkers kenmerken zich door persoonlijke betrokkenheid bij uw organisatie. Zij denken met u mee en zorgen dat u altijd de meeste optimale oplossing gepresenteerd krijgt.

Meer informatie over audio inrichting

Wenst u graag meer informatie over de mogelijkheden voor audio inrichting voor u vergaderzaal te ontvangen? Neem dan snel contact op door te bellen naar 088-4447800.

Wat kunnen wij voor u betekenen?