InAVate Audio & Video Solutions is gespecialiseerd in het leveren en monteren van uiteenlopende LED schermen van groot formaat.

N

Audiovisuele oplossingen

N

Afgestemd op uw behoefte

N

VCA gecertificeerd

Audio inrichting Ridderkerk

InAVate audio & video solutions, gevestigd in Ridderkerk, nabij Rotterdam, is gespecialiseerd in audio inrichting en voorziet u van deskundig advies op maat. Wij adviseren, ontwerpen, onderhouden en installeren audiovisuele oplossingen. Wij leveren onze diensten op een meedenkende, flexibele, servicegerichte en innovatieve wijze. We denken op een vakkundige wijze met u mee om u een optimale audio inrichting aan te bieden en u hierover te adviseren. Wij stellen een audiovisueel ontwerp op en vullen de inrichting op een innovatieve wijze in. Als specialist bieden wij altijd maatwerkoplossingen, zodat u zeker weet dat u krijgt wat u wilt. Hiervoor brengen we vooraf uw wensen en eisen in kaart. Vraag naar de mogelijkheden bij InAVate!

Audio inrichting op maat

Bij het ontwerpen van een audio inrichting is het van belang om maatwerk te leveren. Iedere ruimte is anders, waardoor er andere eisen gesteld moeten worden aan de audiovisuele middelen om het beste resultaat te realiseren. InAVate heeft vele jaren ervaring met audio inrichting en is gedreven door passie. Wij bieden praktische en duurzame oplossingen op maat voor ieder budget en geven u hierbij een passend advies. Wij kenmerken ons door korte communicatielijnen, persoonlijke betrokkenheid en flexibiliteit. Voor iedere klant bieden wij de optimale oplossing!

Vragen?

Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet en neem contact op met onze specialisten. U kunt hiervoor bellen naar 088-4447800.

Wat kunnen wij voor u betekenen?