InAVate Audio & Video Solutions in Ridderkerk is gespecialiseerd in het leveren en monteren van uiteenlopende LED schermen van groot formaat.

N

Audiovisuele oplossingen

N

Afgestemd op uw behoefte

N

VCA gecertificeerd

Home » Audiovisueel advies

Audiovisueel advies

Voor audiovisueel advies op maat komt u naar InAVate. Wij bieden u professioneel advies over hoe u uw toekomstige audiovisuele ruimte kunt inrichten. We bekijken wat de mogelijkheden zijn en waar u rekening mee moet houden. Zelfs als het pand nog niet gebouwd is, kunnen wij u al van tips en audiovisueel advies voorzien. We bekijken wat voor soort vloer bijvoorbeeld de beste akoestiek garandeert (mits u hier veel waarde aan hecht). Welke apparatuur moeten we toepassen om aan uw wensen en eisen te voldoen? Dit en vele andere vragen zullen we voor u beantwoorden. Uiteraard brengen we voorafgaand aan het project uw wensen en eisen in kaart. Dan bekijken en bespreken we de mogelijkheden binnen uw budget. Vraag snel naar de mogelijkheden bij InAVate in Ridderkerk!

Audiovisueel advies op maat
Bij InAVate in Ridderkerk bent u verzekerd van audiovisueel advies op maat. Onze deskundige adviseurs kenmerken zich door hun persoonlijke betrokkenheid bij uw organisatie. Wij voorzien u niet alleen van professioneel audiovisueel advies op maat, maar begeleiden u ook graag vanaf het opstellen van de offerte tot aan de oplevering van de inrichting van uw audiovisuele ruimte. Duidelijk en helder advies, met een officieel adviesrapport. Dat is wat u krijgt als u ons inschakelt voor audiovisueel advies!

Aarzel niet langer
Aarzel niet langer en schakel onze adviseurs in voor audiovisueel advies op maat over de inrichting van uw audiovisuele ruimte! Over elke ruimte kunnen wij adviseren. Vragen? Neem dan contact op en bel naar 088-4447800.

Wat kunnen wij voor u betekenen?