InAVate Audio & Video Solutions is gespecialiseerd in het leveren en monteren van uiteenlopende LED schermen van groot formaat.

N

Audiovisuele oplossingen

N

Afgestemd op uw behoefte

N

VCA gecertificeerd

Audiovisueel ontzorgen

InAVate in Ridderkerk biedt de mogelijkheid om u audiovisueel te ontzorgen door maatwerk te verzorgen. Wij kunnen bijna iedere opdracht op het gebied van audio en video aan. Daarbij bieden we een uitstekend werkende installatie die geïnstalleerd wordt door onze ervaren medewerkers. Met passie voor het vak kunnen wij u adviseren over de vele mogelijkheden van de apparatuur die u heeft besteld. U zult versteld staan van de vele opties om fantastische geluidskwaliteit te creëren.

Laat u audiovisueel ontzorgen door een professional

Door onze multidisciplinaire aanpak kunnen wij u op uiteenlopende gebieden van dienst zijn. Wij bieden zowel montage als onderhoud aan. Hierdoor ontzorgen wij u op audiovisueel gebied. Samen met jarenlange ervaring hebben wij ons weten te innoveren zodat wij u de laatste technieken kunnen aanbieden. Wij helpen u onder andere met:

Uitgebreid dienstenpakket

Wij leveren altijd een goed onderhouden en betrouwbare installatie. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan bieden wij een storingsdienst aan. U kunt deze inschakelen tijdens kantooruren. Onze medewerkers verhelpen dan met de grootste nauwkeurigheid en zorg de ontstane schade. Daarnaast kunnen wij u ontzorgen door audiovisueel onderhoud aan te bieden. Zo weet u zeker dat alles op de juiste manier werkt als u de apparaten gaat inzetten. Heeft u nog vragen of wilt u direct gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact op en vul het contactformulier in.    

Wat kunnen wij voor u betekenen?