InAVate Audio & Video Solutions in Ridderkerk is gespecialiseerd in het leveren en monteren van uiteenlopende LED schermen van groot formaat.

N

Audiovisuele oplossingen

N

Afgestemd op uw behoefte

N

VCA gecertificeerd

Home » Audiovisuele inrichting

Audiovisuele inrichting

Als u op zoek bent naar de beste apparaten en degelijk advies om uw audiovisuele inrichting op de juiste manier te verzorgen, dan bent u bij InAVate in Ridderkerk aan het juiste adres. Onze medewerkers werken met passie voor het vak aan maatwerk oplossingen. Bij ons kunt u terecht voor het hele pakket van aanvraag tot onderhoud. Daarbij leveren wij materialen binnen een kort tijdsbestek op de gewenste locatie. Wij denken graag met u mee.

Audiovisuele inrichting laten verzorgen door vakmensen met passie
U kunt bij ons terecht voor advies op maat. Wij denken in oplossingen en gaan geen uitdaging uit de weg om u te ontzorgen en de audiovisuele inrichting volledig naar wens samen te stellen. Wij werken op multidisciplinair niveau wat wil zeggen dat we bijna iedere opdracht op audio en visueel gebied kunnen verzorgen. Daarnaast bieden wij ook doeltreffend advies over de vele mogelijkheden van onze apparatuur.

Duurzaam ondernemen
InAVate is een organisatie dat veel belang hecht aan duurzaam ondernemen. Wij gebruiken zo min mogelijk papier. Daarbij werken wij met groene ICT en zetten duurzame technologie in. Wij bieden hierdoor het beste van twee werelden als u de audiovisuele inrichting wilt laten verzorgen. Neem vrijblijvend contact op en bespreek uw wensen. Wij laten deze graag in vervulling gaan.

Wat kunnen wij voor u betekenen?