InAVate is uw partner voor het adviseren, ontwerpen, leveren en onderhouden van audiovisuele apparatuur

N

Audiovisuele oplossingen

N

Afgestemd op uw behoefte

N

VCA gecertificeerd

Wat zijn audiovisuele middelen?

Audiovisuele middelen (AV middelen) bevat de apparatuur en techniek om digitaal samenwerken en digitale communicatie van hoge kwaliteit mogelijk te maken. Een stilstaande presentatie of bewegende beelden tonen, digital signage aanbieden of een toespraak live streamen naar verschillende bedrijfslocaties. Het is allemaal mogelijk dankzij audiovisuele middelen. De audiovisuele middelen in ons aanbod zijn allen van bewezen topmerken. Denk hierbij o.a. aan LG, Extron, Biamp, Vaddio en Sennheiser.

Marketing (32)
Marketing (177)

Het aanbod aan audiovisuele middelen van InAVate

Wij hebben een ruim scala aan audiovisuele middelen om verschillende bedrijfsruimtes in te richten. Hieronder vindt u een greep uit het totale aanbod aan AV middelen.

  • Projectie
  • LED displays
  • Interactieve displays
  • Touchpanelen
  • Greenscreens
  • Videoconferencing
  • Geluidsinstallaties

Daarbij kijken we vooral naar uw behoeften: welke vorm van digitaal samenwerken is vereist in de werkomgeving? En hoe kunnen we dit in het gestelde budget bewerkstelligen? De experts van InAVate helpt u hier graag bij in vorm van advies, ontwerp, levering, plaatsing en onderhoud.

Verbeter de online samenwerking met de juiste audiovisuele middelen

Om digitale communicatie en samenwerking van hoog niveau aan te kunnen bieden, is de juiste apparatuur vereist. Vergaderen, presenteren, narrowcasting, videoconferencing, ruimtereservering. Het is allemaal mogelijk als u beschikt over een goed geïntegreerd systeem. Audiovisuele middelen bieden u de mogelijkheid om efficiënter, doelgerichter en gebruiksvriendelijk te werk te gaan in elke werkomgeving. Van vergaderruimtes tot de werkplek en presentatieruimtes.

Het begint bij goed audiovisueel advies. We kijken naar de verschillende werkruimtes waarin audiovisuele middelen benodigd zijn. De wensen en het budget wordt besproken, waarna onze experts een plan voor uw bedrijf opstellen. Alle audiovisuele middelen worden vervolgens op maat ontworpen, zodat u de flexibiliteit heeft om presentaties, livestreams en andere vormen van digitale communicatie naar eigen wens in te vullen.

Marketing (174)
Marketing (78)

Audiovisuele middelen laten plaatsen door onze professionals

Het aanschaffen van de audiovisuele middelen alleen is echter niet genoeg. De installatie van de apparatuur vraagt om de nodige expertise. Wij realiseren de inrichting van de techniek en de plaatsing van de hardware. Onze medewerkers worden periodiek geschoold en hebben allen een VCA certificaat, waarmee we op de hoogte zijn van de laatste technieken en veilig te werk gaan in uw werkomgeving.

Om de techniek van de geplaatste audiovisuele middelen veilig af te schermen, bieden wij ook de mogelijkheid om maatwerk meubilair aan te bieden. De panelen om het licht en geluid aan te passen, kunnen zo mooi worden afgewerkt of opgeborgen.

Aan de slag met audiovisuele middelen voor uw bedrijfsruimte(s)?