InAVate Audio & Video Solutions is gespecialiseerd in het leveren en monteren van uiteenlopende LED schermen van groot formaat.

N

Audiovisuele oplossingen

N

Afgestemd op uw behoefte

N

VCA gecertificeerd

Home » Audiovisuele middelen

Audiovisuele middelen

InAVate audio & video solutions, gevestigd in Ridderkerk, nabij Rotterdam, is uw partner wanneer het aankomt op audiovisuele (AV) middelen voor de zakelijke markt. Voor onze klanten verzorgen wij het totale proces van adviseren, ontwerpen, installeren én onderhouden van audiovisuele middelen. Dat doen wij onder een VCA certificatie en met behulp van het beste materiaal dat verkrijgbaar is op audiovisueel gebied. Wij komen dan ook graag met u in contact voor verdere uitleg over de maatwerk oplossingen die wij uw bedrijf kunnen bieden.

Oplossingen met audiovisuele middelen afgestemd op uw behoeften

Ieder bedrijf en ieder bedrijfspand zit net even anders in elkaar. Dat vraagt om maatwerk bij het ontwerpen en installeren van audiovisuele middelen, of dit nu middelen zijn voor de ruimte of BYOD-middelen voor medewerkers. Bij InAVate begint een dergelijke maatwerkoplossing al op het moment dat u een offerteaanvraag bij ons plaatst. Deze sturen wij naar u toe onder begeleiding van een conceptvoorstel. Op al uw vragen, wensen en eisen komen wij met een praktische oplossingen die wij realiseren aan de hand van de nieuwste technieken. Omdat wij met cutting-edge technologie werken, ontwikkelt ons personeel zich constant en is onze kennis altijd up-to-date.

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking

Bij InAVate audio & video solutions in Ridderkerk horen wij graag waar uw behoeften liggen als het gaat om audiovisuele middelen. De ervaring leert dat dit het beste lukt wanneer u een persoonlijk gesprek heeft met een van onze specialisten. Bij deze nodigen wij u dan ook van harte uit om contact met ons op te nemen en een vrijblijvende kennismaking in te plannen bij InAVate. Contact opnemen over de AV middelen kunt u doen door te bellen met telefoonnummer 088-4447800 of stuur een e-mail naar info@InAVate.nl.

Wat kunnen wij voor u betekenen?