Verbeter de beleving van uw interne en externe communicatie

N

Audiovisuele oplossingen

N

Afgestemd op uw behoefte

N

VCA gecertificeerd

Een ruim scala aan audiovisuele oplossingen

Om voor elk bedrijf de juiste audiovisuele oplossingen te kunnen bieden, hebben wij een ruim aanbod aan audiovisuele middelen opgesteld. Zeker in deze tijd is een hoogwaardige wijze van digitaal communiceren van groot belang. Zo kunnen we voorzien in de behoeften die u als klant heeft om de kwaliteit van het beeld en geluid op de werkvloer te verbeteren. Wij adviseren, leveren, plaatsen en onderhouden verschillende soorten audiovisuele technologie en de juiste apparatuur. Denk hierbij aan:

Marketing (48)
Marketing (92)

Voor iedere bedrijfsruimte de juiste oplossing dankzij audiovisueel maatwerk

Als audiovisueel bedrijf weten wij als geen ander hoe belangrijk digitale communicatie is. De kwaliteit die u doorvoert in uw aanbod moet ook uitgestraald worden in de manier van samenwerken met uw personeel en uw klanten. InAVate maakt het digitaal samenwerken efficiënter, leuker en bovenal gebruikersvriendelijk. Dit doen wij door middel van audiovisueel maatwerk. Omdat elke ruimte om een andere vorm van samenwerken vraagt, zijn voor elke bedrijfsruimte ook andere oplossingen vereist. In een vergaderruimte wilt u de mogelijkheid tot videoconferencing, hybride vergaderen en presenteren aanbieden, terwijl u in een presentatieruimte voornamelijk op zoek bent naar een oplossing om de presentatie op te nemen of live te streamen met verschillende partijen. 

Kortom, elke bedrijfsruimte vraagt om een andere inrichting voor audiovisuele oplossingen. En daar helpen wij u graag bij. Van audiovisueel advies tot ontwerp en van levering tot het onderhoud. Alles is maatwerk, zodat de uitvoering van het plan aansluit op de faciliteiten die u wil bieden in uw pand en de kwaliteitseisen die u hieraan stelt. Met vele jaren ervaring en expertise helpen we u graag bij uw digitale communicatie. 

Van advies tot levering, plaatsing en onderhoud van audiovisuele oplossingen

InAVate is uw partner op het gebied van professionele audiovisuele oplossingen. Uw vraag naar video- en audiovisuele apparatuur van hoger niveau is een uitdaging die we graag voor en met u aangaan. Onze experts geven u graag advies over de mogelijke audiovisuele middelen die passen bij uw wensen en bedrijfsruimte. Onze experts hebben allen een VCA certificaat en worden periodiek geschoold om op een veilige manier volgens de nieuwste technieken te werken. Doordat wij multidisciplinair werken kunnen wij aanvragen op audio en video gebied in goede banen leiden. U kunt bij ons terecht voor een uitstekend werkende en betrouwbare installatie.

Nadat samen met u de audiovisuele wensen in kaart zijn gebracht, ontwerpen wij de juiste oplossing op maat. Op maat gemaakte audiovisuele oplossingen zijn immers een stuk doeltreffender dan standaard apparatuur. Het geeft u de flexibiliteit om te communiceren op de wijze waarin dat voor u en uw team het beste werkt. Na het ontwerpproces worden de audiovisuele oplossingen voor u gemaakt en geplaatst. De geplaatste apparaten worden na de integratie getest en onze experts geven u hiervan de nodige uitleg, zodat u in het vervolg zelf aan de slag kunt met het presenteren en communiceren via uw nieuwe audiovisuele oplossingen.

Marketing (119)
Marketing (169)

Ook voor onderhoud van audiovisuele apparatuur is InAVate de juiste partner

Naast het adviseren over, leveren en plaatsen van deze audiovisuele oplossingen kan InAVate u ook ondersteunen in het onderhoud van de apparatuur. Bij eventuele problemen met de apparatuur kunt u gebruik maken van onze storingsdienst. Zij verzorgen de reparatie, zodat u hierna weer gebruik kunt maken van de benodigde apparatuur om onder meer uw videoconferentie te hosten, uw data te presenteren of uw klanten middels zogeheten narrowcasting te verwelkomen op uw locatie.

Aan de slag met de juiste audiovisuele oplossingen voor uw bedrijfsruimte(s)?