InAVate Audio & Video Solutions in Ridderkerk is gespecialiseerd in het leveren en monteren van uiteenlopende LED schermen van groot formaat.

N

Audiovisuele oplossingen

N

Afgestemd op uw behoefte

N

VCA gecertificeerd

Home » Audiovisuele oplossingen

Audiovisuele oplossingen

Voor degelijke audiovisuele oplossingen op maat schakelt u InAVate in Ridderkerk in. Wij werken multidisciplinair en kunnen daardoor vrijwel alle audio en video opdrachten aan. Door jarenlange ervaring en kennis van de laatste technieken kunnen wij de beste oplossingen bieden. Wij spelen flexibel in op uw probleem en bieden audiovisuele oplossingen op maat.

Audiovisuele oplossingen die aan uw wensen voldoen
Wij hebben duurzaam ondernemen hoog in het vaandel staan. Wij maken dit mogelijk door te letten op het papier gebruik en door groene ICT in te zetten. Daarnaast maken wij zoveel mogelijk gebruik van milieuvriendelijke technieken. U krijgt bij ons dus niet alleen uitstekende audiovisuele oplossingen maar ook een milieuvriendelijke variant. U kunt ervan op aan dat wij een goed werkend en betrouwbare installatie afleveren. Om op de juiste manier gebruik te maken van de apparaten voorzien wij u graag van gedegen advies. Om ervoor te zorgen dat u lange tijd plezier heeft van de apparatuur is regelmatig onderhoud zeer belangrijk. Wij verzorgen dit ook graag voor u als een van de extra diensten die wij aanbieden. Natuurlijk kan er altijd wat misgaan. Onze storingsdienst staat dan tijdens kantooruren voor u klaar en verhelpen binnen een kort tijdsbestek de meeste problemen. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze audiovisuele oplossingen op maat? Neem dan contact op en vult het formulier in.

Wat kunnen wij voor u betekenen?