AV as a Service

Wij adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden audiovisuele systemen voor iedere presentatiebehoefte en voor ieder budget.

Optimale financiële flexibiliteit

U wilt uw organisatie laten groeien met digitale innovatie, maar uiteraard kunt u uw liquide middelen maar één keer uitgeven. Hoe zorgt u er toch voor dat uw bedrijf mee kan gaan met de digitale innovatie? De trend is sterk zichtbaar dat bedrijven er bewust voor kiezen om de audiovisuele oplossingen niet meer zelf aan te schaffen, maar eerder kijken naar het gebruik ervan. InAVate biedt u hierin dé oplossing! Bij ons heeft u namelijk ook de mogelijkheid om de apparatuur te leasen. U gebruikt de nieuwste apparatuur voor een vast bedrag per maand.

 

De voordelen van lease zijn dat:

  • U direct beschikt over de nieuwste technologische innovatie.
  • U geen grote investering hoeft te doen.
  • U geld vrijhoud voor het uitvoeren van uw kernactiviteiten.
  • U maandelijks een vast bedrag betaald voor het gebruik van de door ons geleverde hardware, software en diensten.
  • Niet alleen de hardware, maar ook de eenmalige kosten voor software en installatie kunnen worden meegenomen in de overeenkomst.

 

Operationeel Lease

De overeenkomst is op basis van Operational Lease. Dit is een leasevorm waarbij uw te leasen audiovisuele oplossingen niet op uw balans vermeld staan. De leasemaatschappij is gedurende de looptijd juridische en economisch eigenaar. U betaalt gedurende een vooraf afgesproken looptijd een vaste lease vergoeding per maand. Wanneer het contract afloopt, heeft u de mogelijkheid om de audiovisuele middelen tegen de dan geldende marktwaarde te kopen.

 

Kort gezegd: dankzij de lease optie die InAVate u biedt, laat u uw organisatie groeien, zonder dat u direct uw liquide middelen in hoeft te zetten.

Contact

  Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

  Website bottom (17)
  Website bottom (26)
  Website bottom (10)