AV Consultancy

Wij adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden audiovisuele systemen voor iedere presentatiebehoefte en voor ieder budget.

Home » AV Consultancy

Advies

Wellicht wilt u helemaal geen apparatuur kopen en bent u alleen op zoek naar een professioneel advies over hoe uw toekomstige audiovisuele ruimte kan worden ingericht? Waar moet u rekening mee houden? Wij kunnen u al tips geven op het moment dat uw nieuw te bouwen pand nog op de tekentafel ligt.

Is het wel verstandig om voor een tegelvloer te kiezen terwijl u erg veel waarde hecht aan akoestiek in de ruimte? Of wilt u weten welke buisleidingen u door de elektricien moet laten voorzien terwijl u nog niet zeker bent over de inrichting? Welke apparatuur moet er worden toegepast om aan u wensen en eisen te kunnen voldoen?

Ook kunnen wij voor u de inrichting van u audiovisuele ruimte begeleiden vanaf offerte stadium tot oplevering. Zo weet u zeker dat u ook krijgt wat u heeft gevraagd. Wij kunnen voor u een duidelijk en helder advies uitbrengen met een officieel adviesrapport. Bel of mail ons voor de vele mogelijkheden!

Contact

Bel mij terug

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.