Audiovisueel installatietechnicus

Wij ontwerpen, bouwen en installeren audiovisuele systemen voor iedere presentatiebehoefte en voor ieder budget.

Audiovisueel installatietechnicus (full time – 38 uur)

 

InAVate audio & video solutions is een toonaangevend bedrijf wat is gespecialiseerd in het adviseren, inrichten en onderhouden van presentatie- en vergaderruimtes. Bij ons staat collegialiteit en professionaliteit hoog in het vaandel. Door de grote hoeveelheid van terugkerende tevreden klanten en nieuwe klanten zijn wij op zoek naar een installatietechnicus.

 

Je helpt het team bij de installatie van complete systemen met de nieuwste technieken en producten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan projectoren (beamers), LED schermen, geluidsinstallaties, videowalls, videoconferencing apparatuur, touchpanelen etc. Deze installaties zijn telkens weer in een andere omgeving binnen met name het bedrijfsleven door heel Nederland. Jouw verantwoording is om al deze systemen samen met je collega’s conform opdracht op een nette en juiste manier te installeren. Over het algemeen werk je dan ook in een ‘schone’, representatieve omgeving waar het veelal om zichtwerk gaat.

 

Ons team zal je op een informele manier ontvangen om samen met jou aan de slag te gaan in de wereld van audio en video. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima, zoals onder meer een pensioenregeling. Daarnaast kennen we een uitgebreid inwerkprogramma en word je begeleid/getraind door een collega installatietechnicus.

 

Jouw profiel

  • Jouw kennis en vaardigheden liggen op LBO/MBO-niveau.
  • Ervaring met installatiewerkzaamheden als monteur of installateur is een pré.
  • Je bezit bouwkundig inzicht.
  • Jouw houding is gericht op samenwerken en oplossingsgerichtheid.
  • Je werkt netjes en georganiseerd.
  • Je bent klantgericht en weet van aanpakken.
  • Als de situatie erom vraagt, ben je bereid stevig door te werken en je werkzaamheden af te ronden.
  • Je bent positief, flexibel en denkt mee.
  • Je bent woonachtig in het midden van NL, regio Rotterdam.
  • Je hebt oog voor detail en je richt je er vooral op het mooiste eindproduct bij de klant af te leveren.

 

Ben jij degene die het helemaal ziet zitten om ons team te ondersteunen door professionele audiovisuele (AV) apparatuur te installeren en heb jij altijd al willen werken met de nieuwste audiovisuele apparatuur? Kan jij netjes werken en ben je enthousiast geworden? Stuur je sollicitatiebrief met C.V. én motivatie naar info@inavate.nl