InAVate audio & video solutions B.V. mag zich een Authorized Barco Connect Partner noemen!

Met de Barco ClickShare wordt draadloos presenteren en het betrekken van deelnemers bij uw presentatie zeer gemakkelijk. ClickShare is het antwoord van Barco op zeer herkenbare problemen die miljoenen mensen wereldwijd ervaren in vergaderruimtes.

ClickShare maakt het maken van een draadloze verbinding met uw laptop, tablet of smartphone een fluitje van een cent. Met één druk op de knop verbind u uw laptop of tablet met de aanwezige audiovisuele apparatuur. Dit helpt niet alleen de presentator de presentatie zeer gemakkelijk op het scherm te krijgen, maar zorgt er ook voor dat de andere mensen in de vergadering actiever deelnemen. Het is namelijk mogelijk direct in te spelen op de presentatie en bij sommige varianten is het ook mogelijk twee beelden tegelijk weer te geven. Dit wordt gedaan met behulp van de unieke ClickShare Button, of door het installeren van een eenvoudige app om content te delen vanuit een Android of iOS-smartphone of tablet. De Barco Clickshare zorgt voor een verbeterde vergadering en een betere besluitvorming.

Met de Barco ClickShare hoeft u zich geen zorgen te maken over verschillende resoluties of besturingssystemen, daar houdt dit systeem allemaal rekening mee. Ook zorgen over een verkeerde aansluitkabel behoren tot de verleden tijd.

Heeft u hulp nodig bij het maken van de keuze welke oplossing het meeste bij uw situatie past? Bel naar: 088-4447800 of stuur een e-mail naar: info@InAVate.nl.