Barco heeft 2 nieuwe ClickShare modellen geïntroduceerd welke het mogelijk maken uw beelden draadloos te presenteren; namelijk de CS-100 huddle en de CSE-200+. Hiermee speelt Barco in op de trend van flexibel en mobiel vergaderen. 

 

Werknemers zijn flexibeler dan ooit en gebruiken steeds meer mobiele apparatuur om te vergaderen. De nieuwe modellen van de Barco ClickShare sluiten hier naadloos bij aan.

 

CS-100 Huddle
Met de release van de CS-100, biedt Barco een ClickShare unit die is ontworpen voor kleine groepen waar het delen van content een basisbehoefte is. De CS-100 is een stand-alone model met een HDMI-uitgang, waarmee maximaal acht gebruikers verbinding kunnen maken, en met één gebruiker tegelijk te delen. Dit kan worden gedaan met behulp van de ClickShare knop, of de ClickShare App. De CS-100 is voorzien van de standaard ClickShare beveiligingsfuncties zoals encryptie, login management, https en de mogelijkheid om de SSID van het draadloze netwerk van het basisstation te verbergen.

 

CSE-200+
De ClickShare CSE-200+ heeft naast de standaard functies zoals o.a. Airplay, bedrijfsnetwerk integratie en de mogelijkheid twee gebruikers tegelijk hun content te laten delen een groot aantal extra functies. Zo is bijvoorbeeld de interactiviteit met dit systeem groter dan ooit. Naast de ondersteuning van touch-input biedt de CSE-200+ ook een BlackBoard- en annotatiefunctie. Ook het aantal connecties zijn uitgebreid: naast de buttons, ClickShare app, Airplay en Google Cast, ondersteunt de CSE-200+ nu ook connecties via Windows wireless display. De HDMI input maakt het mogelijk een externe bron aan te sluiten welke vervolgens te presenteren is op het grote scherm.