InAVate Audio & Video Solutions is gespecialiseerd in het leveren en monteren van uiteenlopende LED schermen van groot formaat.

N

Audiovisuele oplossingen

N

Afgestemd op uw behoefte

N

VCA gecertificeerd

​Barco Clickshare voor uw conference of presentatie

Met de Barco ClickShare wordt het houden van een conference een stuk eenvoudiger. De Barco ClickShare modellen van InAVate audio & video solutions zijn voor zowel presentaties voor kleinere groepen als een conference van grote organisaties geschikt. Middels dit handige apparaat kunt u content snel en eenvoudig draadloos delen op een groot scherm. Een voordeel daarvan is dat uw content direct in de meest scherpe resolutie wordt geprojecteerd op het grote scherm, zonder dat het beeld van uw Mac, pc, iPhone of iPad wordt vervormd. Voor specifiekere informatie over de ClickShare modellen kunt u altijd even contact opnemen, onze medewerkers staan u graag te woord.

Verschillende modellen Barco ClickShare voor uw conference of presentatie

Bij InAVate audio & video solutions, gevestigd in Ridderkerk, nabij Rotterdam, heeft u de keuze uit verschillende modellen van ClickShare. Voor een optimale inzet van deze audiovisuele middelen dient er eerst gekeken te worden naar de situatie binnen uw organisatie, bijvoorbeeld in een vergaderruimte. U kunt onder andere kiezen uit de volgende modellen:

  • Barco CS–100; speciaal ontworpen voor kleine groepen waarbij het delen van content tot de primaire werkzaamheden behoort. Maximaal acht gebruikers kunnen tegelijk verbinding maken en er kan met een gebruiker worden gedeeld.
  • Barco CSE–200; dit model is geschikt voor grotere ondernemingen waarbij betere veiligheidsfuncties noodzakelijk zijn. De Barco ClickShare – 200 kan bovendien worden geïntegreerd in het bedrijfsnetwerk waardoor het systeem ook op afstand bediend kan worden, handig voor bijvoorbeeld een conference.

Contacteer ons voor meer informatie

Voordat u overgaat tot de aankoop van een Barco ClickShare systeem voor uw conference, wilt u uiteraard eerst wat meer weten over de specificaties van de verschillende systemen en de service die wij u kunnen bieden. Voor meer informatie kunt u dan ook contact opnemen met onze klantenservice door te bellen met telefoonnummer 088-4447800 of door een e-mail te sturen naar info@InAVate.nl.

Wat kunnen wij voor u betekenen?