InAVate Audio & Video Solutions in Ridderkerk is gespecialiseerd in het leveren en monteren van uiteenlopende LED schermen van groot formaat.

N

Audiovisuele oplossingen

N

Afgestemd op uw behoefte

N

VCA gecertificeerd

Home » Beamer kopen

De juiste beamer voor iedere situatie kopen

Omdat er nogal wat verschil bestaat tussen de kwaliteit van beamers, kunt u uw beamer en bijbehorend projectiescherm het beste bij een specialist als InAVate Audio & Video Solutions kopen. Dit omdat u bij ons altijd voorzien wordt van professioneel advies. Want het hangt van de situatie af welke soort beamer het beste voor u werkt. Dit kan een beamer met een lamp zijn, of een laserbeamer. Ook denken we met u mee over de juiste lichtsterkte. Ook hebben wij speciale beamers voor wanneer u bijvoorbeeld een groot beeld wilt projecteren. Het zou immers zonde zijn als u een hoop geld uitgeeft aan een beamer die vervolgens niet goed aansluit bij uw situatie en wensen. Bij InAVate Audio & Video Solutions bieden wij u altijd de beamer die precies past bij uw verwachtingen.

Het beste advies bij kopen van beamer en projectiescherm
Samen met een van onze specialisten kunt u komen tot de beste totaaloplossing op audiovisueel gebied voor uw specifieke situatie. Bij InAVate Audio & Video Solutions werken wij uitsluitend met de beste apparatuur en onze medewerkers zijn uitstekend op de hoogte van de specificaties en toepassingsmogelijkheden van de beamers die wij verkopen. Neem dan ook contact met ons op en leg ons uit wat uw situatie is en waar u behoefte aan heeft. Het kan zelfs zo zijn dat u geen beamer hoeft te kopen omdat een van onze andere audiovisuele middelen beter geschikt is voor de toepassing die u in gedachten heeft.

Neem contact met ons op voor persoonlijk advies
Heeft u een beamer met bijbehorend projectiescherm nodig voor in uw vergaderzaal? Voor een advies op maat kunt u contact opnemen met InAVate Audio & Video Solutions Audio & Visual Solutions door te bellen met telefoonnummer 088-4447800.

Wat kunnen wij voor u betekenen?