InAVate Audio & Video Solutions is gespecialiseerd in het leveren en monteren van uiteenlopende LED schermen van groot formaat.

N

Audiovisuele oplossingen

N

Afgestemd op uw behoefte

N

VCA gecertificeerd

Beamer kopen

Omdat er nogal wat verschil bestaat tussen de kwaliteit van beamers, kunt u uw beamer en bijbehorend projectiescherm het beste bij een specialist als InAVate Audio & Video Solutions kopen. Bij het kopen van een beamer komt u bij veel winkels slechts een paar modellen tegen waarvan de kwaliteit te betwijfelen valt. Zo dient u bij het kopen van een beamer goed te letten op de lichtsterkte en de resolutie in verband met de grootte van uw projectiescherm. Het zou immers zonde zijn als u een hoop geld uitgeeft aan een beamer die vervolgens een vaag beeld geeft omdat hij niet sterk genoeg is voor uw projectiescherm. Bij InAVate Audio & Visual Solutions bieden wij u altijd de beamer die precies past bij uw verwachtingen. Neem dan ook voor meer informatie contact met ons op en vertel ons waar u naar op zoek bent.

Advies bij kopen van beamer en projectiescherm

Samen met een van onze specialisten kunt u komen tot de beste totaaloplossing op audiovisueel gebied voor uw specifieke situatie. Bij InAVate Audio & Visual Solutions werken wij enkel met de beste apparatuur en onze medewerkers zijn uitstekend op de hoogte van de specificaties en toepassingsmogelijkheden van de beamers die wij verkopen. Neem dan ook contact met ons op en leg ons uit wat uw situatie is en waar u behoefte aan heeft. Het kan zelfs zo zijn dat u geen beamer hoeft te kopen omdat een van onze andere audiovisuele middelen beter geschikt is voor de toepassing die u in gedachten heeft. Voor een advies op maat kunt u contact opnemen met InAVate Audio & Visual Solutions door te bellen met telefoonnummer 088-4447800.

Wat kunnen wij voor u betekenen?