InAVate Audio & Video Solutions is gespecialiseerd in het leveren en monteren van uiteenlopende LED schermen van groot formaat.

N

Audiovisuele oplossingen

N

Afgestemd op uw behoefte

N

VCA gecertificeerd

De juiste beamer voor iedere situatie kopen

Omdat er nogal wat verschil bestaat tussen de kwaliteit van beamers, kunt u uw beamer en bijbehorend projectiescherm het beste kopen bij een specialist als InAVate audio & video solutions, gevestigd in Ridderkerk, nabij Rotterdam. Dit omdat u bij ons altijd wordt voorzien van professioneel advies. Want het hangt van de situatie af welke soort beamer het beste voor u werkt. Dit kan bijvoorbeeld een beamer met een lamp zijn of een laserbeamer. Ook denken we met u mee over de juiste lichtsterkte. Daarnaast hebben wij speciale beamers voor wanneer u bijvoorbeeld een groot beeld wilt projecteren. Bij InAVate audio & video solutions kunt u altijd een beamer en projectiescherm kopen dat precies past bij uw verwachtingen.

Het beste advies bij kopen van beamer en projectiescherm

Samen met een van onze specialisten kunt u tot de beste totaaloplossing op audiovisueel gebied voor uw specifieke situatie komen. Bij InAVate audio & video solutions werken wij uitsluitend met de beste apparatuur en onze medewerkers zijn uitstekend op de hoogte van de specificaties en toepassingsmogelijkheden van de beamers die wij verkopen. Neem dan ook contact met ons op en leg ons uit wat uw situatie is en waar u behoefte aan heeft. Het kan zelfs zo zijn dat u geen beamer hoeft te kopen omdat een van onze andere audiovisuele middelen beter geschikt is voor de toepassing die u in gedachten heeft.

Neem contact met ons op voor persoonlijk advies

Heeft u een beamer met bijbehorend LED-projectiescherm nodig voor in uw vergaderzaal? Voor een advies op maat kunt u contact opnemen met InAVate door te bellen met telefoonnummer 088-4447800 of door een e-mail te sturen naar info@InAVate.nl. Onze enthousiaste medewerkers vertellen u graag meer over het kopen van een beamer en een bijbehorend projectiescherm.

Wat kunnen wij voor u betekenen?