InAVate Audio & Video Solutions is gespecialiseerd in het leveren en monteren van uiteenlopende LED schermen van groot formaat.

N

Audiovisuele oplossingen

N

Afgestemd op uw behoefte

N

VCA gecertificeerd

Bedienpaneel

Bent u op zoek naar apparatuur met een bedienpaneel om uw vergadering of presentatie optimaal te laten verlopen? InAVate audio & video solutions, gevestigd in Ridderkerk, nabij Rotterdam, staat klaar voor het ontwerpen en installeren van audiovisuele systemen, waaronder apparatuur met een bedienpaneel voor uw vergadering. Wij bieden oplossingen voor iedere presentatiebehoefte en voor ieder budget. Maak kennis met onze expertise en ontdek wat wij voor uw bedrijf of organisatie kunnen betekenen. 

Ervaar het gemak van audiovisuele apparatuur met een bedienpaneel tijdens uw vergadering

Dankzij apparatuur met een bedienpaneel maakt u het zichzelf erg gemakkelijk tijdens uw vergadering of presentatie. U beschikt in dit geval over een interactief scherm of bedienpaneel waarbij u de controle heeft over de handelingen. Met behulp van een touchscreen voert u met één aanraking op het scherm de gekozen actie uit. Bij InAVate audio & video solutions zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo installeren we bijvoorbeeld een lcd-scherm met een bijbehorend bedienpaneel. Wij zijn uitvoerder van maatwerk en ontwerpen en installeren onze audiovisuele apparatuur altijd volgens uw wensen. U bent er dan ook van verzekerd dat uw vergader-, presentatie- of wachtruimte volledig is ingericht naar uw audiovisuele behoeften.

Plan een afspraak met ons in

Kunnen wij u helpen met het leveren en installeren van apparatuur met een bedienpaneel? Neem dan contact met ons op en plan een afspraak met onze specialisten in. U bereikt ons door te bellen naar 088-4447800 of door het contactformulier in te vullen. Bekijk ook eens onze referenties van afgeronde projecten om een indruk te krijgen van ons vakwerk.

Wat kunnen wij voor u betekenen?