InAVate Audio & Video Solutions is gespecialiseerd in het leveren en monteren van uiteenlopende LED schermen van groot formaat.

N

Audiovisuele oplossingen

N

Afgestemd op uw behoefte

N

VCA gecertificeerd

​Beeld en geluid inrichting vergaderkamers

InAVate audio & video solutions, gevestigd in Ridderkerk, nabij Rotterdam, heeft veel ervaring met de beeld en geluid inrichting van vergaderkamers. Het luistert nauw om de juiste ambiance te creëren waardoor iedereen goed te verstaan is. Ook het beeld moet goed staan en voor iedereen zichtbaar zijn. Wij weten uit ervaring wat de mogelijkheden zijn en hoe verschillende ruimtes ingedeeld kunnen worden. Doordat wij multidisciplinair werken kunt u bij ons terecht voor het hele pakket op het gebied van audio en video.

Beeld en geluid inrichting van vergaderkamers aan een professional overlaten

Als u op zoek bent naar een goedwerkende en betrouwbare installatie, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met gedegen vakkennis door jarenlange ervaring en de juiste instelling weten wij de ruimte op de beste manier te vullen met beeld en geluid. Vergaderkamers verschillen vaak in formaat en grootte. Daarbij is de inrichting van vergaderkamers vaak niet geschikt voor goed geluid en beeld. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en bieden de beste materialen, gemonteerd door vakmensen met passie voor het vak.

Duurzaam ondernemen

InAVate biedt apparatuur en meubilair waarmee u het beeld in de vergaderruimte kunt integreren. De inrichting van de vergaderkamers of de vergaderzaal met beeld en geluid gebeurt door gebruik te maken van de meest duurzame technologieën. Wij vinden het belangrijk het milieu zo min mogelijk te belasten en beperken ons papiergebruik tot een minimum. Ook maken we alleen gebruik van groene ICT. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vul dan het contactformulier in.

Wat kunnen wij voor u betekenen?