InAVate Audio & Video Solutions in Ridderkerk is gespecialiseerd in het leveren en monteren van uiteenlopende LED schermen van groot formaat.

N

Audiovisuele oplossingen

N

Afgestemd op uw behoefte

N

VCA gecertificeerd

Home » Beeld inrichting vergaderzaal

Beeld inrichting vergaderzaal

Bent u op zoek naar een professional voor de beeld inrichting van uw vergaderzaal, InAVate in Ridderkerk heeft jarenlange ervaring en heeft kennis van de laatste ontwikkelingen. Daarbij houden wij rekening met uw wensen. Met een multidisciplinaire aanpak kunt u ons inschakelen voor vrijwel alle audio en video opdrachten. Uiteenlopende vergaderzalen zijn door ons voorzien van de juiste beeld inrichting. Ook is het mogelijk een uitstekend videoconference op te zetten zodat u tegelijkertijd op verschillende locaties een bespreking kunt houden.

Sublieme beeld inrichting voor uw vergaderzaal Ridderkerk
Wij bieden standaard een oplossing op maat. Samen met u bespreken we de mogelijkheden en hoe de apparatuur het beste tot zijn recht kan komen. Daarbij geven we ook advies over het gebruik hiervan. De beeld inrichting voor uw vergaderzaal kunt u dus met een gerust hart aan ons overlaten. Wij bieden een volledig pakket waardoor u ook gebruik kunt maken van de montage van de installaties en de montage hiervan. Onze installaties zijn zeer betrouwbaar en goed onderhouden. Mocht u er achterkomen dat er iets aan de hand is met de beeld inrichting voor uw vergaderzaal? Dan hebben wij een storingdienst voor u paraat staan. Die zorgt binnen een kort tijdsbestek voor dé oplossing.

Advies in Ridderkerk 
InAVate biedt apparatuur en meubilair waarmee u het beeld in de vergaderzaal kunt integreren. Zo kunt u het beeld onzichtbaar maken als u dit niet nodig heeft en voorkomt u onnodige afleiding tijdens een vergadering. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat kunnen wij voor u betekenen?