Wij adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden audiovisuele systemen voor iedere presentatiebehoefte en voor ieder budget.

Experts op audiovisueel gebied

Het projectteam van InAVate audio & video solutions bestaat uit experts op het gebied van integratie van beeld, geluid en besturing. Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en de meest innovatieve technieken.

 

Bij ons kunt u terecht voor de volledige inrichting van uw vergaderzaal, boardroom of spreekruimte. Hierbij kunt u denken aan de integratie van beeld, geluid en de automatisering hiervan. Voor iedere visualisatiewens hebben wij een passende oplossing. Denkt u hierbij aan bijvoorbeeld:

 

  • Projectie
  • LED of LCD displays
  • Interactieve displays
  • Touchpanelen
  • Discussiesystemen
  • Videoconference

 

Besturing

Het kan een toegevoegde waarde hebben om uw installatie te bedienen met behulp van een bedieningspaneel, iPad of touchscreen. Dit resulteert in een overzichtelijke situatie voor de gebruiker en de diversiteit aan afstandsbedieningen komt hiermee te vervallen. De bediening van uw apparatuur verloopt eenvoudiger en efficiënter. De gebruiker wordt hiermee ontzorgt en kan zich volledig richten op de (communicatie) doelstellingen.

 

Video

Professionele displays in alle formaten als presentatiemedium in uw vergaderruimte of boardroom. In combinatie met een digital signage of informatiesysteem in de ontvangsthal. Met touchscreen functie of juist zonder. Ook voor videoconference systemen, SMART Board installaties of (3D) projectie kunt u bij ons terecht. InAVate heeft voor u de perfecte oplossing op maat.

 

Audio

Op het gebied van audio kunt u denken aan professionele apparatuur, semi-professionele apparatuur, omroepsystemen, maar ook audio over IP en vol automatische geluidsinstallaties voor kerkzalen. Voor losse mixers, versterkers, microfoons en luidsprekers kunt u natuurlijk ook bij InAVate terecht. InAVate laat u kennismaken met innovatieve apparatuur waarmee u de mogelijkheden van internet op een betrouwbare manier kunt benutten.

Contact

  Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

  Website bottom (27)
  Website bottom (25)
  Website bottom (20)