Beeld

Uiteraard wilt u uw presentatie goed laten overkomen bij uw publiek. Een beeld zegt tenslotte meer dan 1.000 woorden. Het is hierbij belangrijk om goed te kijken naar uw omstandigheden (denk aan bijvoorbeeld lichtinval) om tot de juiste oplossing te komen.

Er zijn legio oplossingen te bedenken. Zo kunt u kiezen voor projectie, een LED scherm, Touchscreens, digitale borden of Videowalls.

Bij projectie kan gedacht worden aan short throw projectie, high-end projectie, interactieve projectie, 3D projectie maar ook projectoren voor middelgrote tot kleine ruimtes. Welk projectiescherm kiest u hierbij? Gaat u voor breedbeeld projectie, HD projectie of zelfs 4K projectie? U leest het al. Er zijn meer dan genoeg mogelijkheden waarbij wij u meer dan graag in willen adviseren.

Professionele displays in alle formaten als presentatiemedium in uw vergaderruimte of boardroom. In combinatie met een digital signage of informatiesysteem in de ontvangsthal. Middels een LED scherm kunt u met een schitterende beeldkwaliteit uw presentatie overbrengen. Ook kunt u kiezen voor een touch functionaliteit of juist niet. Door schermen te combineren kan er een videowall opstelling worden gemaakt. Wat wilt u tonen en op welke manier? Wij denken hierin met u mee. InAVate heeft voor u de perfecte oplossing op maat.

Bel me terug

Uw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)