Binnendienst Verkoop Collega

Wij ontwerpen, bouwen en installeren audiovisuele systemen voor iedere presentatiebehoefte en voor ieder budget.

Binnendienst Verkoop Collega (part time – 32 uur)

 

InAVate audio & video solutions is een toonaangevend bedrijf wat is gespecialiseerd in het adviseren, inrichten en onderhouden van presentatie- en vergaderruimtes. Bij ons staat collegialiteit en professionaliteit hoog in het vaandel. Werken bij InAVate betekent werken in een groeiende onderneming met een ambitieus team. Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten. InAVate is gevestigd in Ridderkerk en we zijn momenteel op zoek naar een binnendienst verkoop collega.

 

Wij zoeken een enthousiaste collega met een relevante opleiding die werkervaring heeft in een soortgelijke functie. Ben jij een sterk en daadkrachtig persoon met een prettige telefoonstem, goede contactuele eigenschappen en heb je ervaring? Dan hebben wij bij InAVate voor jou een leuke baan.

 

Dit ga je doen:

Als binnendienst verkoop collega ben je het visitekaartje van InAVate. Je draagt zorg voor het eerste contact met onze klanten en probeert afspraken te maken voor onze buitendienst collega’s. Het is daarbij belangrijk dat je bekend bent met koude acquisitie en hiermee kan omgaan. Daarnaast ondersteun je collega’s met licht administratief werk, neem je pakketjes aan en beantwoord je de telefoon. Met jouw open houding voelt iedereen zich direct welkom.

 

Het is de bedoeling dat je samen met je directe collega (ook part time) jullie agenda’s zodanig afstemmen dat er een continue bezetting op kantoor is. Onderling hebben jullie de flexibiliteit om je werktijden aan te passen.

 

Je werkomgeving:

Ons kantoor te Ridderkerk bestaat uit kantoor en werkplaats. Er heerst een informele sfeer waar collega’s in een hecht teamverband werken. Het kantoor is goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer.

 

Jouw profiel:

Ben jij een enthousiast en energiek persoon met een relevante opleiding? Beheers je de Nederlandse en Engelse taal goed en is het werken met MS-office voor jou niet nieuw? Beschik jij over goede communicatieve vaardigheden en heb je de passie om klanten zo optimaal mogelijk te woord te staan en verder te helpen als binnendienst duizendpoot, dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren.

 

Wat bieden wij jou?

 

  • een aanstelling met uitzicht op een vast contract
  • werken in een gezellig team
  • conform salaris (metaal cao)
  • een 32-urige werkweek

 

Ben jij degene die het helemaal ziet zitten om ons team te ondersteunen? Kan jij netjes werken en ben je enthousiast geworden? Stuur je sollicitatiebrief met C.V. én motivatie naar info@inavate.nl