InAVate Audio & Video Solutions in Ridderkerk is gespecialiseerd in het leveren en monteren van uiteenlopende LED schermen van groot formaat.

N

Audiovisuele oplossingen

N

Afgestemd op uw behoefte

N

VCA gecertificeerd

Home » Boardroom

Boardroom

Voor de complete inrichting van uw boardroom op audiovisueel gebied kunt u contact opnemen met InAVate Audio & Video Solutions. Uw boardroom wordt veelal gebruikt voor het geven van presentaties en wij weten als geen ander dat er niets zo vervelend als falende audiovisuele apparatuur bij het geven van een presentatie die u goed heeft voorbereid. De presentatie komt dan stil te staan, het staat minder professioneel en u bent de aandacht van uw luisteraars (deels) kwijt. Met de audiovisuele systemen van InAVate Audio & Video Solutions heeft u deze problemen niet meer en is uw boardroom volledig ingericht voor het geven van professionele presentaties. Kijkt u vooral rond op onze website en laat het ons weten als u vragen heeft.

High-tech boardroom met InAVate Audio & Video Solutions in Ridderkerk 
Wij bieden ondernemingen een totaaloplossing voor de volledige inrichting van een boardroom of vergaderzaal. Deze totaaloplossing bestaat uit het integreren van beeld en geluid en het automatiseren dat daarbij hoort. Daarnaast kunnen wij vrijwel iedere visuele oplossing op maat bieden waarbij u de keuze heeft uit:

  • Projectie Touch panelen;
  • LED & LCD displays;
  • Interactieve whiteboards;
  • Discussiesystemen;
  • Mogelijkheden voor videoconferences.

Met een druk op de knop kunt u voortaan uw zorgvuldig voorbereide presentatie rechtstreeks, en in de beste kwaliteit, streamen op het grote scherm. Wilt u meer weten over onze oplossingen? Neem dan contact op met InAVate Audio & Visual Solutions door te bellen met telefoonnummer 088-4447800.

Wat kunnen wij voor u betekenen?