InAVate Audio & Video Solutions is gespecialiseerd in het leveren en monteren van uiteenlopende LED schermen van groot formaat.

N

Audiovisuele oplossingen

N

Afgestemd op uw behoefte

N

VCA gecertificeerd

Werk met uw eigen apparaten via BYOD

BYOD, of voluit Bring Your Own Device, is een concept dat tegenwoordig door steeds meer bedrijven en werknemers wordt toegepast binnen de eigen organisatie. De term BYOD dekt de lading ook prima, medewerkers nemen steeds vaker hun eigen apparaten mee naar het werk. De lijn tussen werken op kantoor en thuiswerken is dan ook steeds meer aan het vervagen en veel mensen zijn nog maar beperkt op kantoor aanwezig. Dan is het natuurlijk prettig wanneer zij zowel thuis als op kantoor dezelfde apparatuur kunnen gebruiken. Bij InAVate audio & video solutions, gevestigd in Ridderkerk, nabij Rotterdam, kunnen wij u helpen om uw IT infrastructuur zo aan te passen dat het Bring Your Own Device concept ook binnen uw onderneming toepasbaar wordt.

Wij helpen graag uw organisatie aan te passen aan BYOD

Eén van de grote voordelen van het Bring Your Own device concept is natuurlijk dat medewerkers zelf apparaten kunnen kiezen die voor hen het prettigst werken. Voor de IT-afdeling van een organisatie kan het echter een zware opgave zijn om BYOD mogelijk te maken binnen de bestaande IT infrastructuur. Zo moeten al deze apparaten en de apps die hierop draaien binnen het zakelijke netwerk wel veilig beheerd kunnen worden. Deze veiligheid moet dan ook nog eens op alle platforms moeten kunnen worden gewaarborgd. Kom erachter hoe ook uw werknemers gebruik kunnen maken van het Bring Your Own Device concept.

Plan een kennismakingsgesprek in voor nadere toelichting

Bij InAVate audio & video solutions bent u van harte welkom voor het bespreken van de mogelijkheden voor het invoeren van audiovisuele oplossingen, zoals het Bring Your Own Device concept in uw organisatie. Omdat het daarvoor belangrijk is dat wij een indruk krijgen van de huidige structuur binnen uw onderneming, willen wij u uitnodigen voor een geheel vrijblijvende kennismaking. U kunt ons hiervoor benaderen door te bellen met telefoonnummer 088-4447800 of door een e-mail te sturen naar info@InAVate.nl. Voor u het weet werkt uw onderneming ook al volgens de BYOD principe.

Wat kunnen wij voor u betekenen?