InAVate Audio & Video Solutions is gespecialiseerd in het leveren en monteren van uiteenlopende LED schermen van groot formaat.

N

Audiovisuele oplossingen

N

Afgestemd op uw behoefte

N

VCA gecertificeerd

BYOD

BYOD, of voluit Bring Your Own Device, is een principe dat tegenwoordig door steeds meer bedrijven en werknemers wordt toegepast binnen de eigen organisatie. De term BYOD dekt de lading ook prima, medewerkers nemen steeds vaker hun eigen apparaten mee naar het werk. De lijn tussen werken op kantoor en thuiswerken is dan ook steeds meer aan het vervagen en veel mensen zijn nog maar beperkt op kantoor aanwezig. Dan is het natuurlijk prettig wanneer zij hun eigen apparaten mee kunnen nemen in plaats van constant te moeten wisselen tussen kantoor en privéapparatuur. Bij InAVate Audio & Visual Solutions kunnen wij u helpen om uw IT infrastructuur zo aan te passen dat het Bring Your Own Device concept ook binnen uw onderneming toepasbaar wordt.

Waarom kan ik BYOD niet nu al toepassen in mijn organisatie?

Een van de grote voordelen van Bring Your Own device is natuurlijk dat medewerkers devices kunnen kiezen die voor hen het prettigst werken. Voor de IT afdeling van een organisatie kan het echter een zware opgave zijn om BYOD mogelijk te maken binnen de bestaande IT infrastructuur. Zo moeten al deze apparaten en de apps die hierop draaien binnen het zakelijke netwerk wel veilig beheerd kunnen worden. En deze veiligheid moet dan ook nog eens op alle platforms moeten kunnen worden gewaarborgd. Neem daarom contact op met InAVate Audio & Visual Solutions en kom erachter hoe ook uw werknemers gebruik kunnen maken van Bring Your Own Device.

Vrijblijvende kennismaking inplannen voor nadere toelichting

Bij InAVate Audio & Visual Solutions bent u van harte welkom voor het bespreken van de mogelijkheden voor BYOD bij uw organisatie. Omdat het daarvoor belangrijk is dat wij een indruk krijgen van de huidige structuur binnen uw onderneming, willen wij u uitnodigen voor een geheel vrijblijvende kennismaking. U kunt ons hiervoor benaderen door te bellen met telefoonnummer 088-4447800.

Wat kunnen wij voor u betekenen?