InAVate Audio & Video Solutions in Ridderkerk is gespecialiseerd in het leveren en monteren van uiteenlopende LED schermen van groot formaat.

N

Audiovisuele oplossingen

N

Afgestemd op uw behoefte

N

VCA gecertificeerd

Home » Digital signage player

Digital signage player

Wanneer u uw gasten wilt verwelkomen bij uw receptie of de weg wilt wijzen is een digital signage player zeker een uitkomst. Narrowcasting is een interactieve manier om uw gasten aan te spreken, achter een bureau of op een andere willekeurige locatie kunt u de digital signage player aanpassen met getoonde content. Daarnaast kan de getoonde content op de narrowcasting schermen zeer gemakkelijk geplaatst worden, het is geschikt voor alle bestandtypen, zodoende heeft de ICT geen extra zorgen en kunt u zelf makkelijk beelden of afbeeldingen plaatsen.

Digital signage solutions, slimme oplossingen voor uw communicatie
Ieder bedrijf loopt vroeg of laat tegen verschillende problemen aan op het gebied van communicatie, soms kan communicatie niet snel genoeg geplaats worden of worden berichten niet gelezen. Met slimme digital signage solutions zijn deze problemen verleden tijd. Zoals bovenstaand genoemd kunt u zelf bepalen waar en het belangrijkst, wanneer u specifieke informatie wilt tonen op een Digital signage player. Daarnaast schakelt de digital signage player de schermen uit wanneer niemand op dat moment aanwezig is, dit is goed voor het milieu en natuurlijk voor uw portemonnee.

Duurzaamheid; een van de digital signage solutions
Waar andere schermen veel energie kosten, werkt het systeem van InAVate Audio & Video Solutions met een uiterst zuinige digital signage players Daarnaast lopen de players op eigen software en lopen dus niet vast door eventuele Windows updates die andere schermen wel bevatten.
 
Bent u ook op zoek naar een van de slimme digital signage solutions?
Bent u op zoek naar een interactieve manier om uw gasten te ontvangen? InAVate Audio & Video Solutions in Ridderkerk biedt u de beste en energiezuinige manier van narrowcasting om uw klanten aan te spreken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden? U bent altijd vrij om ons te telefoneren of ene berichtje te sturen! U kunt ons bereiken via het nummer: 088 4447800.

Wat kunnen wij voor u betekenen?