Narrowcasting (Digital Signage)

Wij adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden audiovisuele systemen voor iedere presentatiebehoefte en voor ieder budget.

Home » Narrowcasting (Digital Signage)

Laat belangrijke informatie aan uw doelgroep zien vanaf één locatie met narrowcasting

Vanaf elke willekeurige locatie laat u belangrijke informatie aan uw doelgroep zien met narrowcasting. Deze techniek, ook wel digital signage genoemd, biedt iedere branche een grote hoeveelheid mogelijkheden. Met narrowcasting krijgt u uw boodschap op het juiste moment bij de juiste personen. Dit gebeurt met informatieschermen i.c.m. een digital signage player die overal geplaatst kunnen worden, bijvoorbeeld in uw ontvangst- of wachtruimte. De content die u wilt tonen op een digital signage player, is geheel op maat gemaakt voor de ontvanger.

 

Ontdek de vele mogelijkheden van narrowcasting

De mogelijkheden van narrowcasting zijn erg groot. U kunt zelf geagendeerd bepalen welke content er op welke dag wordt getoond. U kunt koppelingen maken met de laatste informatie. Zo kunt u aandelen in de content verwerken of ervoor kiezen file informatie of het weer te tonen. Ook kunt u met digital signage solutions eenvoudig de content aanpassen aan de doelgroep, zodat u op iedere digital signage player (scherm) andere content kunt laten zien.

 

Alle digital signage solutions op één plek

Om narrowcasting op een goede manier vorm te geven binnen uw bedrijf, heeft u diverse technische oplossingen, ook wel digital signage solutions, nodig. Alles dat u nodig heeft voor kwalitatieve narrowcasting vindt u bij InAVate audio & video solutions. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor eventuele geluidsinstallaties en LED-screens. Hierin heeft u een ruime keuze. Wij helpen u graag met het maken van deze keuze en voorzien u dan ook van persoonlijk advies.

 

Ruime keuze aan digital signage solutions van topmerken

Wat uw situatie ook is, wij hebben voor iedere situatie de juiste oplossing. Zo is de kwaliteit van uw uitzending altijd uitstekend. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alle afzonderlijke apparaten op een goede manier kunnen communiceren. Voor advies over de best werkende digital signage solutions of een digital signage player in uw situatie belt u naar 088-4447800.

Contact

Bel mij terug

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.