Digital Signage

Uw partner in het adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden van uw Narrowcasting of Digital Signage systeem

Wat is Digital Signage?

Digital Signage, vaak ook Narrowcasting genoemd, is een vorm van communicatie via beeldschermen waarbij op een specifieke locatie een specifieke boodschap getoond wordt. Met behulp van Digital Signage software kunt u zo de juiste boodschap aan uw bezoeker tonen. Van klant tot zakenpartner en zelfs personeel. In de aankomsthal toont u een gepersonaliseerd welkomstbericht, in uw showroom toont u mooie opgeleverde projecten om de bezoeker te overtuigen om over te gaan tot actie en in de vergaderruimte toont u de successen om verbondenheid te creëren en de interne communicatie efficiënt in te richten. Digital Signage is dé manier om op een schaalbare manier effectief te communiceren.

 

Laat informatie op meerdere locaties zien vanaf één Digital Signage systeem

De digitale communicatie via Digital Signage schermen laten op elk gewenst moment de juiste informatie zien aan de doelgroep die op dat moment aanwezig is. Zo kunt u de communicatie richting uw interne en externe doelgroep perfect afstemmen op de wens van dat moment. De dynamische content die u toont op de digitale schermen is op een eenvoudige manier zelf in te stellen.

 

Laat uw social media feeds zien in de wachtruimte van uw bezoekers, deel interessante cijfers over de omzet, groei of aantal conversies in de werkruimte of toon advertenties in andere publieke ruimtes in of rondom uw pand. Zelfs op evenementen is narrowcasting in te zetten. De Digital Signage oplossingen van InAVate bieden u de mogelijkheid om op elke Digital Signage player een andere, passende boodschap in de gewenste huisstijl te tonen.

Contact

  Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

  Marketing (2)
  Marketing (153)
  Marketing (59)

  De voordelen van onze Digital Signage software

   • Gebruiksvriendelijke software
   • Dezelfde boodschap tonen op meerdere schermen en/of locaties
   • Voor elk publiek een passende boodschap delen op het juiste moment
   • Inzetbaar voor verschillende sectoren, dus ook voor uw sector
   • Entertainment bieden, informeren of overhalen tot actie (in vorm van conversie)
   • Goede return on investment (ROI), een investering in uw contentplanning voor nu én in de toekomst

   

  Digital Signage is overal: van retail tot horeca en van vliegveld tot showroom

  Overal waar u bent, wordt Digital Signage ingezet. Denk aan de retail, waarbij u (al dan niet bewust) wordt verleid om een product of dienst te kopen. Het gaat immers om de beleving. Van beeld tot geluid: beleving is een belangrijk onderdeel in de aankoop. Met digitale schermen laat u op het juiste moment de voordelen van uw producten of diensten zien, waarmee u uw conversie een boost geeft.

   

  Dit gebeurt niet alleen in winkels, maar ook in de take away horeca (een real time menu op meerdere schermen) en in kantoren, waarbij branche gerelateerd nieuws op digitale displays wordt getoond. Zelfs op vliegvelden wordt Digital Signage ingezet, om de actuele vluchtinformatie te tonen. Activeren, informeren, enthousiasmeren of het creëren van een wij-gevoel. Het wordt pas echt mogelijk met narrowcasting.

  Narrowcasting oplossingen: de juiste behoefte op het juiste moment vervullen

  De mogelijkheden van narrowcasting met Digital Signage zijn erg groot. U kunt zelf bepalen welke content er op welke dag wordt getoond. Deze vorm van communicatie is een aantrekkelijke manier om zaken rondom uw bedrijf of alledaags nieuws te delen. Het weer tonen, actuele file informatie delen, een nieuwsoverzicht laten afspelen op uw digitale displays? Alles is mogelijk. Wij gaan graag met u in gesprek om de behoefte voor interactie in kaart te brengen en de passende oplossing vorm te geven. Wat uw situatie ook is, wij hebben voor iedere situatie de juiste audiovisuele oplossing.

   

  Digital Signage software vormgeven: alles op één plek

  Denkt u aan een Digital Signage systeem op uw werklocatie? InAVate adviseert, ontwerpt, levert en onderhoud alle toepassingen om Digital Signage mogelijk te maken. Van alle hardware producten, zoals display schermen, tot apparaatbeheer, een passende Digital Signage software waarmee u realtime uw communicatie kunt beheren.

   

  Na het in kaart brengen van uw wensen, adviseren wij u met een op maat gemaakt Digital Signage pakket. Alles wordt op maat voor u ontworpen en gemaakt. Wij plaatsen de digitale displays en de hardware op uw locatie en geven u de instructies om de Digital Signage software toe te passen. InAVate audio & video solutions is daarnaast ook uw partner in het onderhoud van uw narrowcasting pakket. Denk aan de software, de beeldschermen, eventuele geluidsinstallatie en andere zaken waarmee wij Digital Signage voor u mogelijk maken. Met onze jarenlange ervaring gaan we ook graag voor u aan de slag om op elke locatie de juiste toepassingen aan te bieden. 

  BENIEUWD WAT DIGITAL SIGNAGE VOOR U KAN BETEKENEN?

  Neem contact met ons op via info@inavate.nl of bel naar 0884447800

  TOPdesk bottom 3
  LED screens bottom 1
  narrowcasting-crop

  Dit zeggen onze klanten