Discussiesystemen

Wij adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden audiovisuele systemen voor iedere presentatiebehoefte en voor ieder budget.

Discussiesystemen

Bij vergaderingen is het essentieel dat alle deelnemers elkaar goed kunnen verstaan. Bij de wat grotere vergadersetting word daarom veelal een discussiesysteem ingezet. InAVate is gespecialiseerd in het realiseren van een optimale spraakverstaanbaarheid.

 

Iedere deelnemende persoon beschikt over een discussiepost. Dit is een geavanceerde microfoon die je zelf kunt activeren op het moment dat je het woord wilt nemen. De voorzitter heeft hiermee de mogelijkheid om te allen tijde zelf het woord te nemen en eventueel de microfoons van andere vergaderleden te activeren of juist uit te schakelen.

 

Het discussiesysteem is eenvoudig te koppelen aan opnameapparatuur. Door een koppeling met camera’s is het bovendien mogelijk dat de camera’s automatisch inzoomen op de persoon die aan het woord is. Ook wel een camera volg systeem genoemd. En u hoeft zich geen zorgen te maken over een moeilijke bediening van het systeem. Alles is volledig geautomatiseerd door middel van een bedieningspaneel indien gewenst. Zo hoeven de gebruikers geen technische kennis hebben om de installatie te bedienen.

Contact

    Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid