InAVate Audio & Video Solutions is gespecialiseerd in het leveren en monteren van uiteenlopende LED schermen van groot formaat.

N

Audiovisuele oplossingen

N

Afgestemd op uw behoefte

N

VCA gecertificeerd

Home ยป Draadloos presenteren

Draadloos presenteren

De apparatuur om draadloos te presenteren laat u regelen door InAVate audio & video solutions, gevestigd in Ridderkerk, nabij Rotterdam. Wij hebben materialen van de hoogste kwaliteit op het gebied van zowel video als audio. Daarbij is InAVate jarenlang actief en VCA gecertificeerd. Wij maken alles mogelijk op het gebied van video en audio. Het verzorgen van apparatuur om draadloos te presenteren is voor ons dan ook geen enkel probleem. Wij bieden u ook graag advies zodat u op de hoogte bent van de juiste bediening van het apparaat. Dan kan er ook niets misgaan als u deze wilt gebruiken.

Draadloos presenteren? Wij maken het voor u mogelijk!

Wij kunnen ervoor zorgen dat u zeer eenvoudig kunt presenteren zonder vast te zitten aan bedrading. Dit is handig tijdens evenementen waarbij u door het publiek wilt lopen. Ook op het podium biedt het uitkomst. Hoe minder draden hoe beter. Naast draadloos presenteren hebben wij ervaring in de volgende gebieden:

Kies voor duurzame oplossingen

Wij hebben milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan en houden hier ook rekening mee tijdens onze werkzaamheden. Zo hebben we het gebruik van papier tot een minimum beperkt en maken we alleen gebruik van groene ICT. Het voordeel hiervan is dat als u ons inschakelt u ook bijdraagt aan een beter milieu. Schakel ons in als draadloos presenteren wilt laten verzorgen door een professional! U bereikt ons door te bellen naar 088-4447800 of door een mail te sturen naar info@InAVate.nl.

Wat kunnen wij voor u betekenen?