InAVate is uw partner voor het adviseren, ontwerpen, leveren en onderhouden van audiovisuele middelen om draadloos presenteren mogelijk te maken

N

Audiovisuele oplossingen

N

Afgestemd op uw behoefte

N

VCA gecertificeerd

Draadloos presenteren? InAVate is uw partner in audiovisuele oplossingen

De vraag naar mogelijkheden voor draadloos presenteren is enorm gegroeid. Of het nu via een streamingdevice, zoals een chromecast, of via de webbrowser zelf gaat: het is eenvoudig om jouw slides draadloos te delen via een scherm. Waarom dan investeren in een draadloos presentatiesysteem als je ook gratis opties hebt? U wilt zelf in control zijn over de slimme systemen. Geen moeilijke instellingen meer, geen gedoe met slechte verbinding en geen los liggende kabels meer. Bij InAVate adviseren we alleen datgene wat het beste past bij uw wensen en behoeften en maken we uw organisatie klaar voor de toekomst.

 

Draadloos presenteren is voor iedereen haalbaar. Het draadloos delen van een scherm van uw smartphone, tablet of laptop wordt kinderspel dankzij de mogelijkheden die we aanbieden. Zo bieden we u op maat gemaakte bedieningspanelen waardoor het erg eenvoudig wordt om uw device draadloos te koppelen aan het grote scherm, zodat bestanden delen geen onnodige moeite meer kost. Deze vorm van draadloze samenwerking werkt al voor veel organisaties. Wij garanderen u dat draadloos presenteren ook voor uw bedrijf ingezet kan worden om vergaderingen te optimaliseren en de productiviteit te verhogen.

De verschillende oplossingen om draadloos presenteren mogelijk te maken

Om draadloos presenteren mogelijk te maken, voorzien wij u in de nodige apparatuur. Van een beeldscherm of presentatiesysteem tot een bedieningspaneel en geluidsinstallatie. Wij adviseren, ontwerpen, leveren, implementeren en onderhouden de apparatuur die u nodig heeft om de samenwerking met uw collega’s, leveranciers en opdrachtgevers professioneel uit te kunnen voeren. We komen graag bij u op locatie om de verschillende mogelijkheden met u door te nemen. Elke vergaderruimte vraagt om een andere toepassing van onze apparatuur. Daarom werken wij ook graag met maatwerk oplossingen, zodat alle apparatuur volledig voldoet aan uw wensen en behoeften op audiovisueel gebied.

Draadloos presenteren vanaf elk device

Dankzij de mogelijkheid om draadloos presentaties te geven is het niet langer nodig om uw presentatie op één device te maken. Met een goed functionerend systeem kunt u uw slides vanaf elk device op een groot scherm presenteren. Met ons presentatiesysteem is het erg eenvoudig om het scherm van uw laptop of smartphone draadloos op een presentatiescherm af te laten beelden. De geavanceerde technieken volgen de bewegingen op uw eigen device. Scrollt u verder in een document of gaat u naar een volgende slide? Dan volgt de presentatie op het presentatiescherm mee. Dat maakt het voor aanwezigen mogelijk om proactief bij te dragen aan een vergadering of mee te doen aan een brainstormsessie.

Ook aanwezigen kunnen hun scherm eenvoudig delen. De verschillende aansluitmogelijkheden die beschikbaar zijn worden door onze specialisten verwerkt in een bedieningspaneel of touchscreen paneel. Bij het leveren en installeren van deze panelen krijgt u instructies over het toepassen van de verschillende aansluitmogelijkheden en hoe uzelf en anderen verbinding kunnen maken met het grote scherm waarop u uw documenten wil presenteren.

Onze tips om uw draadloze samenwerking tot een succes te brengen

  • Wilt u draadloos presenteren? Zorg dat uw device is gekoppeld en zet de presentatie al klaar. Met een welkomende eerste dia kunt u dit al ruim van tevoren doen.
  • Ongeacht de deelnemers van een vergadering of videoconferentie: het is altijd raadzaam om het draadloze presentatiesysteem te testen voordat u de presentaties geeft. Zo weet u zeker dat alle toepassingen werken en u een goede, professionele indruk achterlaat;
  • Willen meerdere mensen hun scherm delen om hun onderdeel van de samenwerking te presenteren? Zorg voorafgaand voor duidelijke instructies, zodat de productiviteit tijdens de vergadering of presentatie hoog blijft;
  • Zorg dat de presentatie voor iedereen goed zichtbaar is. Een groot scherm in de vergaderruimte is wenselijk, maar het lettertype en de grootte ervan in uw slides zijn de bepalende factor om de boodschap goed over te brengen.

Benieuwd wat draadloos presenteren voor u kan betekenen?