Ervaren accountmanager

Wij ontwerpen, bouwen en installeren audiovisuele systemen voor iedere presentatiebehoefte en voor ieder budget.

Ervaren accountmanager (full time – 38 uur)

 

InAVate audio & video solutions is een toonaangevend bedrijf wat is gespecialiseerd in het adviseren, inrichten en onderhouden van presentatie- en vergaderruimtes. Voor onze verkoopafdeling zijn we op zoek naar een ervaren accountmanager.

 

Functieomschrijving:

Als accountmanager ben je volledig gericht op het behalen van omzetgroei en het verbeteren van de totale marktpositie voor de zakelijke dienstverlening. In deze functie ligt de nadruk sterk op het onderhouden en aangaan van (nieuwe) relaties en netwerken. Je acquireert bij nieuwe en bestaande opdrachtgevers. Je houdt je actief bezig met het zelfstandig organiseren en uitvoeren van de verkoop en het verkoopproces in het bewerkingsgebied. Daarnaast zorg je er samen met de huidige verkopers voor dat er een hecht en gedreven team ontstaat. Ook neem je actief deel (samen met de directie) aan de totstandkoming en uitvoering van het (commerciële) jaarplan voor het eigen werkgebied.

 

Functie eisen:

  • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur in een commerciële richting. Liefst ervaring in de AV branche.
  • Je bent woonachtig in het midden van NL, regio Rotterdam.
  • Je bent ambitieus en hebt een sterke salesdrive.
  • Je bent resultaatgericht, pro-actief, integer en een echte doorzetter met overtuigingskracht.
  • Je wilt de order closen en kunt dat ook.

 
Wij bieden:

Wij bieden je een prachtige baan in een innovatieve, technische omgeving binnen een collegiale en stimulerende cultuur. InAVate audio & video solutions is een bedrijf met een dynamisch karakter en groei in de genen. Je krijgt bij ons de kans jezelf te ontplooien om zo onze tevreden klanten nog beter te kunnen helpen. Je verdient een competitief salaris en profiteert bovendien van aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Kom jij ons team van audiovisuele specialisten versterken? Neem dan vandaag nog contact met ons op om te bespreken wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Mail naar: info@InAVate.nl of bel met 088-4447800.