InAVate Audio & Video Solutions is gespecialiseerd in het leveren en monteren van uiteenlopende LED schermen van groot formaat.

N

Audiovisuele oplossingen

N

Afgestemd op uw behoefte

N

VCA gecertificeerd

Apparatuur van Evoko

Evoko is een Zweeds merk dat video- en audioapparatuur produceert voor vergader- en presentatieruimtes. Het bedrijf heeft al meerdere prijzen gewonnen voor hun innovatieve, moderne apparatuur van hoogwaardige kwaliteit. InAVate audio & video solutions, gevestigd in Ridderkerk, nabij Rotterdam, levert en installeert de audiovisuele apparatuur van Evoko voor uw ruimte. 

Met Evoko ontdekt u het gemak van audio- en videoapparatuur

Als u de digitale communicatie met uw collega’s en bezoekers graag vereenvoudigt, kiest u voor Evoko. Dit merk heeft diverse apparaten ontwikkeld, waaronder digitale prikborden en boekingssystemen voor vergaderingen. Al hun apparaten staan bekend om hun efficiënte en stijlvolle ontwerpen. Een vergaderruimte inrichten doen we dan ook graag met de producten van Evoko. Tevens bevatten sommige apparaten een bijbehorende app, waarmee u de apparatuur eenvoudig via uw telefoon kunt bedienen. Met behulp van dit Zweedse merk krijgt uw vergaderruimte een optimaal efficiënte inrichting. Onze experts helpen u graag met het ontwerpen van deze inrichting en staan tevens klaar om de apparatuur van Evoko voor u te leveren en installeren.

Schakel onze experts in

Tilt u de beeld en geluid inrichting van uw vergaderruimte graag naar een hoger niveau? Dat lukt met de innovatieve producten van Evoko. InAVate audio & video solutions is gespecialiseerd in de installatie van deze apparatuur in iedere vergaderruimte. Schakel ons daarom in en profiteer binnenkort van het gemak van de apparatuur van dit Zweedse bedrijf. Heeft u vragen of wilt u een kennismakingsgesprek inplannen? Bel dan naar 088-4447800 en we staan voor u klaar. Bekijk ook eens onze referenties om een indruk te krijgen van onze succesvol afgeronde projecten, of ontdek de apparatuur van het merk Konftel.

Wat kunnen wij voor u betekenen?