InAVate Audio & Video Solutions is gespecialiseerd in het leveren en monteren van uiteenlopende LED schermen van groot formaat.

N

Audiovisuele oplossingen

N

Afgestemd op uw behoefte

N

VCA gecertificeerd

Home » Evoko

Evoko apparatuur

Evoko is een Zweeds merk dat video- en audioapparatuur produceert voor vergader- en presentatieruimtes. Het bedrijf heeft al meerdere prijzen gewonnen voor hun innovatieve, moderne apparatuur van hoogwaardige kwaliteit. InAVate audio & video solutions levert en installeert de audiovisuele apparatuur van dit merk voor uw ruimte. 

Ontdek het gemak van de audio- en videoapparatuur van Evoko

Evoko heeft diverse apparaten ontwikkeld die de digitale communicatie met uw collega’s en bezoekers vereenvoudigen, waaronder digitale prikborden en boekingssystemen voor vergaderingen. De apparaten staan bekend om hun efficiënte en stijlvolle ontwerpen. Diverse apparaten bevatten tevens een bijbehorende app, waarmee u de apparatuur eenvoudig via uw telefoon kunt bedienen. Met behulp van de apparatuur van dit Zweedse merk krijgt uw vergaderruimte een optimaal efficiënte inrichting. Onze experts helpen u graag met het ontwerpen van deze inrichting en staan tevens klaar om de apparatuur van Evoko voor u te leveren en installeren.

Schakel onze experts in

Wilt u de inrichting van uw vergaderruimte naar een hoger niveau tillen? Dat lukt met de innovatieve producten van Evoko. InAVate audio & video solutions is gespecialiseerd in de installatie van deze apparatuur in iedere vergaderruimte. Schakel ons daarom in en profiteer binnenkort van het gemak van de apparatuur van dit Zweedse bedrijf. Heeft u vragen of wilt u een kennismakingsgesprek plannen? Bel dan naar 088-4447800 en we staan voor u klaar. Bekijk ook eens onze referenties om een indruk te krijgen van onze succesvol afgeronde projecten, of ontdek de apparatuur van het merk Konftel.

Wat kunnen wij voor u betekenen?