InAVate Audio & Video Solutions is gespecialiseerd in het leveren en monteren van uiteenlopende LED schermen van groot formaat.

N

Audiovisuele oplossingen

N

Afgestemd op uw behoefte

N

VCA gecertificeerd

Geluid inrichting presentatieruimtes

InAVate audio & video solutions in Ridderkerk verzorgt de geluid inrichting van uiteenlopende presentatieruimtes. We komen langs om de ruimte te bekijken en bieden u vervolgens de beste oplossing. Op het gebied van audio en video kunnen wij u een divers aanbod aan apparaten en diensten aanbieden. Zo haalt u altijd het totaalpakket in huis. Wij bieden ook de optie tot montage en kunnen het onderhoud verzorgen.

Goed geïntegreerde geluid inrichting voor uw presentatieruimtes in Ridderkerk 

Wij bieden een uitgebreid dienstenpakket en kunnen inspelen op uiteenlopende vragen op het gebied van beeld en geluid. Door jarenlange ervaring kunt u bij ons terecht voor een oplossing op maat. Naast de nodige ervaring hebben wij kennis van de laatste technieken en dit merkt u door de oplossingen die wij aanbieden. InAVate gaat geen uitdaging uit de weg om uw wensen in vervulling te laten gaan. Als u de geluid inrichting van uw presentatieruimtes door een professional wilt laten verzorgen bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast schakelt u ook een onderneming die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. InAVate maakt gebruik van groene ICT en duurzame technologie. Ook de kleine beetjes helpen. Zo proberen wij ons papiergebruik tot het minimum te beperken.

Het volledige pakket

Wij leveren u kwaliteit en u kunt bij ons terecht van aanvraag tot oplevering. Ook de montage van de apparatuur voor de geluid inrichting voor uw presentatieruimtes is geen probleem. Wij passen de inrichting aan op uw ruimte zodat de akoestiek goed is.

Wat kunnen wij voor u betekenen?