Wij adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden audiovisuele systemen voor iedere presentatiebehoefte en voor ieder budget.

Het belang van een goede geluidsinstallatie bij bedrijven

Voor bedrijven is het hebben van een goede geluidsinstallatie in presentatieruimtes erg belangrijk. Een goede verstaanbaarheid van spraak tijdens belangrijke presentaties is namelijk van groot belang bij het delen van belangrijke informatie. Wanneer deze informatie niet op een goede manier gedeeld kan worden, doet dit afbreuk aan uw boodschap. Het is daarom belangrijk dat uw audioapparatuur van goede kwaliteit is en goed is aangelegd en ingeregeld. Laat uw geluidsinstallatie daarom verzorgen door InAVate Audio & Video Solutions. Wij kijken naar uw situatie en de bijbehorende omstandigheden. Heeft de betreffende ruimte veel harde en weerkaatsende oppervlakten? Of absorbeert de ruimte juist veel geluid? Wij maken voor u een degelijk advies om de verstaanbaarheid in uw presentatieruimtes optimaal te maken.

 

Kies uit verschillende soorten audioapparatuur

Op het gebied van audioapparatuur kunt u denken aan professionele apparatuur, semi-professionele apparatuur, dolby surround, maar ook omroepsystemen, ontruimingssystemen en systemen voor achtergrondmuziek. Voor losse mixers, versterkers, microfoons en luidsprekers kunt u natuurlijk ook bij InAVate Audio & Video Solutions terecht. Wij adviseren u graag over welke geluidsinstallatie het meest passend is in uw situatie.

 

Audio-over-IP

InAVate Audio & Video Solutions laat u kennismaken met innovatieve apparatuur waarmee u de mogelijkheden van internet op een betrouwbare manier kunt benutten. Muziek in een fabriekshal, in winkel(s) of in wachtruimtes kan goed geregeld worden via Internet. Satellietschotels of antenne installaties kunnen achterwege blijven. Dat spaart direct geld uit. Ook heeft u dan een stabiele verbinding. Internet blijkt steeds vaker het ideale medium voor de distributie van audio.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Zoals u leest zijn er veel mogelijkheden met audioapparatuur. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het optimaliseren van de geluidsinstallaties in uw bedrijfspand? Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op via 088-4447800.

Contact

    Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid