Wij adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden audiovisuele systemen voor iedere presentatiebehoefte en voor ieder budget.

Geluid

Een goed verstaanbaarheid van spraak of muziek is erg belangrijk. Wanneer dit niet goed is geregeld, doet dit afbreuk aan uw boodschap. Het is daarom belangrijk dat uw infrastructuur hieromtrent goed is geregeld. Wij kijken naar uw situatie en de bijbehorende omstandigheden. Heeft de betreffende ruimte veel harde en weerkaatsende oppervlakten? Of absorbeert de ruimte juist veel geluid? Wij maken voor u een degelijk advies om bij u de verstaanbaarheid optimaal te maken.

Op het gebied van audio kunt u denken aan professionele apparatuur, semi-professionele apparatuur, dolby surround, maar ook omroepsystemen, ontruimingssystemen en systemen voor achtergrondmuziek. Voor losse mixers, versterkers, microfoons en luidsprekers kunt u natuurlijk ook bij InAVate terecht.

Audio-over-IP
InAVate laat u kennismaken met innovatieve apparatuur waarmee u de mogelijkheden van internet op een betrouwbare manier kunt benutten.

Muziek in een fabriekshal, in winkel(s) of in wachtruimtes kan goed geregeld worden via Internet. Satellietschotels of antenne installaties kunnen achterwege blijven. Dat spaart direct geld uit. Internet blijkt steeds vaker het ideale medium voor de distributie van audio.

Contact

Bel mij terug

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid