InAVate Audio & Video Solutions is gespecialiseerd in het leveren en monteren van uiteenlopende LED schermen van groot formaat.

N

Audiovisuele oplossingen

N

Afgestemd op uw behoefte

N

VCA gecertificeerd

Geluidsinstallatie voor uw bedrijf

Voor een professionele geluidsinstallatie voor uw bedrijf heeft InAVate audio & video solutions in Ridderkerk zowel de kennis als de meest moderne apparatuur in huis om u van een passende oplossing te voorzien. Een geluidsinstallatie van InAVate kan volledig worden afgestemd op de specifieke situatie voor uw bedrijf. Of het nu om het inrichten van een boardroom, vergaderzaal of zelfs een kerk is; wij kunnen het leveren. U kunt op onze website een eerste indruk opdoen van de oplossingen die wij u bieden.

Wij zorgen voor een optimaal rendement van de geluidsinstallatie van uw bedrijf

Bij het kiezen van een geluidsinstallatie voor uw bedrijf dient er rekening gehouden te worden met de toepassingen en de ruimte die u hiervoor voor ogen heeft. Zo is de akoestiek in de ruimte van groot belang als u op zoek bent naar bijvoorbeeld speakers voor een bedrijfsruimte. Of misschien heeft u ook een microfoon nodig? Bij ons bedrijf nemen wij al deze zaken mee in ons advies voor de juiste geluidsinstallatie, of dit nu is om hybride te kunnen vergaderen of om professionele presentaties neer te zetten. Ook zaken als het beschikbare budget en natuurlijk naar wat uw eisen en wensen zijn.

Neem contact op voor audioadvies op maat in Ridderkerk

Voor het beste advies zou het veel helpen als wij eerst een inventarisatie kunnen maken van uw wensen, behoeften en de ruimte en toepassingen die u voor de geluidsinstallatie bij uw bedrijf in gedachten heeft. U kunt dan ook contact opnemen met InAVate audio & video solutions voor een advies op maat. Wij zijn hiervoor bereikbaar op telefoonnummer 088-4447800 of via het e-mail adres info@InAVate.nl.

Wat kunnen wij voor u betekenen?