InAVate Audio & Video Solutions is gespecialiseerd in het leveren en monteren van uiteenlopende LED schermen van groot formaat.

N

Audiovisuele oplossingen

N

Afgestemd op uw behoefte

N

VCA gecertificeerd

Home » Geluidsinstallatie

Geluidsinstallatie

Voor een professionele geluidsinstallatie voor uw organisatie heeft InAVate audio & video solutions in Ridderkerk zowel de kennis als de meest moderne apparatuur in huis om u van een passende oplossing te voorzien. Een geluidsinstallatie van InAVate audio & video solutions kan volledig worden afgestemd op uw specifieke situatie. Of het nu om het inrichten van een boardroom, vergaderzaal of zelfs een kerk is; wij kunnen het leveren. U kunt op onze website een eerste indruk opdoen van de oplossingen die wij u bieden. Bij interesse kunt u voor meer informatie altijd  contact met ons opnemen.

Wij zorgen voor een optimaal rendement van uw geluidsinstallatie

Bij het kiezen van een geluidsinstallatie dient er rekening gehouden te worden met de toepassingen en de ruimte die u hiervoor voor ogen heeft. Zo is de akoestiek in de ruimte van groot belang en of u op zoek bent naar bijvoorbeeld een volautomatische installatie. Of misschien heeft u ook een microfoon nodig? Bij InAVate in Ridderkerk nemen wij al deze zaken mee in ons advies over de juiste geluidsinstallatie. Ook zaken als het beschikbare budget en natuurlijk naar wat uw eisen en wensen zijn.

Contact opnemen voor audioadvies op maat in Ridderkerk 

Voor het beste advies zou het veel helpen als wij eerst een inventarisatie kunnen maken van uw wensen, behoeften en de ruimte en toepassingen die u voor uw geluidsinstallatie in gedachten heeft. U kunt dan ook contact opnemen met InAVate audio & video solutions voor een advies op maat. Wij zijn hiervoor bereikbaar op telefoonnummer 088-4447800.

Wat kunnen wij voor u betekenen?