Hybride evenementen

Uw partner in het adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden van uw hybride event systeem en apparatuur

Uw live event volledig online organiseert met hybride evenementen

Heeft u meerdere vestigingen in binnen- en buitenland? Of is uw presentatieruimte ontoereikend voor al het publiek? Bij fysieke evenementen geldt: vol = vol. Bij hybride evenementen zijn geen limieten. U kunt uw presentatie live laten streamen door mensen op verschillende locaties. Dankzij een greenscreen en de nodige audiovisuele middelen en software kunt u voor een groot online publiek spreken. Live streaming in vorm van hybride evenementen biedt u de mogelijkheid om een fysiek evenement te houden waarbij online deelnemers dezelfde, volledige beleving krijgen vanaf een andere locatie.

 

Hybride event software en apparatuur van InAVate

Om een succesvol hybride event te organiseren, is meer nodig dan alleen een camera, een presentator (of presentatrice) en een scherm. Een hybride evenement organiseren is niet niks. Daar komt heel wat techniek bij kijken. InAVate is expert in het realiseren van de apparatuur voor hybride events. Wij richten een volledige audiovisuele ruimte in met, indien gewenst, onder meer een greenscreen, dome camera’s, microfoons en bedieningspanelen. De audiovisuele ruimte wordt dus volledig presenteer-klaar opgeleverd door ons team.

Marketing (32)
Bottom 2
Arbon Agenturen_r (3)

Online events mogelijk maken voor het MKB

Hybride evenementen hebben de toekomst. Deze manier van communiceren heeft als toegevoegde waarde dat u geen grote presentatieruimte hoeft te huren of reserveren, geen reiskosten (en reistijd) hoeft te vergoeden en dus flink kunt besparen op bedrijfskosten. De online kijkers die naar uw hybride evenement kijken, kunnen zich hierdoor op verschillende plekken op de wereld bevinden.

 

Jaarcijfers presenteren, uw interne communicatie versterken of een belangrijke speech of lezing vanuit uw bedrijf online beschikbaar maken? Dan bieden onze streaming mogelijkheden voor u de oplossing. Middels onze streaming oplossingen kunt u video en audio over het internet uitzenden waardoor u eenvoudig een grote groep mensen gelijktijdig (live) bereikt met uw boodschap.

 

De voordelen van het hosten van hybride evenementen

  • Een groter publiek bereiken dan enkel het publiek dat fysiek aanwezig is
  • Een kleine audiovisuele ruimte inrichten terwijl u een groot publiek aanspreekt
  • Het hosten van professionele zakelijke evenementen dankzij de geavanceerde apparatuur techniek

Een groter bereik aanspreken dan live aanwezig is

Het online presenteren van jaarcijfers, strategie, nieuwe commerciële kansen of andere zaken die betrekking hebben op het werk van uw teams? Een hybride evenement is dé manier om uw boodschap over te brengen op de juiste doelgroepen. Zeker met een groot publiek is het lastig om een datum te plannen waarbij iedereen aanwezig kan zijn. Juist daarom is een live event zo effectief: iedereen kan vanaf zijn of haar locatie intunen en de presentatie bekijken.

 

Een succesvol hybride evenement organiseren? Dit zijn onze tips

  • Wilt u de presentatie later terugkijken? U kunt uw presentatie opnemen en opslaan
  • U kunt een presentatie opnemen en bewerken en daarna delen met uw doelgroep
  • Om zeker te weten dat de live uitzending goed zal verlopen, is het raadzaam de techniek voorafgaand aan de presentatie te testen. Afhankelijk van de software geven wij u hier audiovisueel advies over
  • Zorg dat uw visuele presentatie goed zichtbaar is op de devices van de online deelnemers
  • Organiseer een evenement, zodat je publiek weet waar en wanneer ze klaar moeten zitten

Benieuwd wat hybride evenementen voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op via info@inavate.nl of bel naar 0884447800

Vitam bottom 3
Videoconference (1)
Videoconference (2)

Dit zeggen onze klanten