InAVate Audio & Video Solutions is gespecialiseerd in het leveren en monteren van uiteenlopende LED schermen van groot formaat.

N

Audiovisuele oplossingen

N

Afgestemd op uw behoefte

N

VCA gecertificeerd

Home » Hybride vergaderen

Hybride vergaderen

Wilt u graag overgaan op hybride vergaderen? Dan heeft InAVate audio & video solutions uit Ridderkerk, nabij Rotterdam, diverse oplossingen waardoor dit mogelijk is. Wij zijn aanbieder van diverse apparatuur waarbij de integratie van beeld, geluid en besturingssystemen centraal staat. Dankzij onze apparatuur richt u uw bedrijf op een slimme manier in en is hybride vergaderen op een snelle en toegankelijke manier mogelijk.

Hybride vergaderen dankzij slimme apparatuur

Lijkt het u voordelig om voortaan overal en met iedereen te vergaderen, ook met de collega’s die thuiswerken? Dan zoekt u naar een manier om hybride vergaderen mogelijk te maken. Tegenwoordig bestaan er veel slimme oplossingen hiervoor, zoals Microsoft Teams of Zoom. Hybride vergaderen is veiliger voor medewerkers, zoals in tijden van een pandemie, maar het is ook duurzamer en bespaart u kosten. Bij InAVate vindt u verschillende apparatuur voor videoconferencing. Ook bent u bij ons op de juiste plek voor uitleg over de diverse software waarmee u online een meeting organiseert.

Informeer naar alle mogelijkheden

Bij ons rekent u op oplossingen voor iedere presentatiebehoefte en voor ieder budget. Wij laten u graag kennismaken met onze expertise. Ontdek nu zelf wat wij voor uw bedrijf of organisatie kunnen betekenen! U plant eenvoudig een afspraak met ons in voor de mogelijkheden voor hybride vergaderen door te bellen naar 088-4447800 of het contactformulier in te vullen. Bent u benieuwd naar ons vakwerk? Bekijk dan onze referenties eens.

Wat kunnen wij voor u betekenen?