InAVate in het kort

Wij adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden audiovisuele systemen voor iedere presentatiebehoefte en voor ieder budget.

InAVate in het kort

Wij zijn volledig gespecialiseerd in het adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden van audiovisuele oplossingen. Onze specialisatie ligt met name op het gebied van presentatie- en vergaderruimtes, live streaming, ICT, narrowcasting (digital signage), video- en audioconferencing en ruimte reserveringssystemen. Onze dienstverlening richt zich op de zakelijke eindgebruiker voor wie wij honderden ruimtes per jaar realiseren en onderhouden.

 

InAVate heeft al talloze toonaangevende en complexe audio en video installaties op haar naam staan en is VCA** gecertificeerd. Wanneer u een opdracht bij ons plaatst bent u verzekerd van een goed werkende en betrouwbare installatie die past bij uw wensen en eisen. Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben wij nagenoeg alle disciplines in eigen huis. We kunnen dus snel schakelen en hebben daardoor de flexibiliteit om zelfs de moeilijkste deadlines te halen.

 

Wij werken met een enthousiast team aan uiteenlopende opdrachten voor een gestaag groeiende klantengroep. Langdurige samenwerking staat bij ons centraal. Wij bouwen graag een langdurige vertrouwensrelatie met u op. InAVate maakt gebruik van haar opgebouwde ervaring en kennis om vernieuwende oplossingen voor haar klanten te bedenken en te implementeren. Oplossingen die perfect zijn afgestemd op uw behoefte.

 

Werkwijze

InAVate weet van aanpakken en bespreekt de zaken graag kort en krachtig. Ons doel is om de kern van de vraag te bepalen en vervolgens met de beste oplossing, passend bij uw budget, te komen. Wij werken met transparante offertes met vaak al de eerste conceptvoorstellen, die dan meteen worden besproken. Onze belangrijkste instrumenten voor een succesvolle aanpak zijn:

 

  • Een duidelijke structuur en planning
  • Korte communicatielijnen
  • Vakkundige adviezen
  • Een ruime dosis creativiteit
  • Uiterste accuratesse

 

Wat mag u van ons verwachten?

 

 

Praktische oplossingen

Wij luisteren naar uw wensen, bekijken uw situatie en geven vervolgens een praktische oplossing. Op welke manier kan de betreffende ruimte het beste ingevuld worden? We letten op de uitvoerbaarheid. Hiervoor is een duidelijke aanpak en planning noodzakelijk.

 

De nieuwste technieken

Wij investeren continu in het opdoen van nieuwe kennis en passen deze kennis in de praktijk toe. De audiovisuele markt is constant in beweging. Het op peil houden van de parate kennis is daarom een must. Niet alleen de kennis en de methoden, maar ook de toepassing bij u in de praktijk. InAVate is voortdurend bezig deze nieuwe inzichten zich eigen te maken waardoor u als klant kunt profiteren van de laatste ontwikkelingen op het gebied van audio en video.

 

Onderscheidend vermogen

Wat ons onderscheidt is dat alle mensen binnen InAVate door passie worden gedreven. De passie om onze klanten baanbrekende, duurzame oplossingen te bieden op het audiovisuele gebied. De mensen van InAVate kenmerken zich, naast hun onbetwiste expertise en ervaring, door hun persoonlijke betrokkenheid bij uw organisatie. U kunt van ons partnerschap en flexibiliteit verwachten. Dit zijn belangrijke factoren om een lange vertrouwensrelatie met u op te kunnen bouwen.

 

Onze missie

 • Wij investeren continu in kennisontwikkeling op het audiovisuele vakgebied.
 • Onze kennis brengen wij bij u in de praktijk met het doel u succesvoller te maken.
 • Voor uw situatie kiezen wij de meest passende aanpak uit alle modellen en technieken.

 

 

Certificeringen en samenwerkingen

InAVate audio & video solutions is VCA** gecertificeerd, een erkend leerbedrijf, Audac preferred Network Member, Biamp certified, Extron certified, Cisco partner, Sennheiser Authorised Partner, Canon registered partner, Panasonic Visual Professional, Barco Connect Partner, Absen Certified, Dante Level 2 Certified, Netgear AVoIP Certified, Poly Certified en QSC Level 1 Certified. Hierdoor zijn onze opdrachtgevers verzekerd van professionele en veilige processen en een hoogwaardig kennis- en service niveau.

Certificeringen (1000 × 750px)

Contact

  Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

  Website bottom (20)
  Website bottom (1)
  Website bottom (3)

  Dit zeggen onze klanten