InAVate Audio & Video Solutions is gespecialiseerd in het leveren en monteren van uiteenlopende LED schermen van groot formaat.

N

Audiovisuele oplossingen

N

Afgestemd op uw behoefte

N

VCA gecertificeerd

Home » Inrichten vergaderruimte

Laat het optimaal inrichten van uw vergaderruimte over aan de specialist

Voor het inrichten van uw vergaderruimte met video en geluidsapparatuur schakelt u InAVate audio & video solutions, gevestigd in Ridderkerk, nabij Rotterdam, in. Wij zorgen ervoor dat de ruimte goed gebruikt kan worden en bieden desgewenst ook meubilair om de apparatuur netjes weg te kunnen werken. Door flexibel te blijven kunnen wij inspelen op verschillende vragen vanuit de zakelijke markt. Desgewenst bieden wij advies over de beste opties die er mogelijk zijn bij het inrichten van uw presentatie- of vergaderruimte en bieden een oplossing op maat. Ook is ons bedrijf VCA gecertificeerd, zodat u zeker weet dat wij kwaliteit leveren en ons hierbij aan de voorschriften houden.

Het inrichten van een vergaderruimte op het gebied van beeld en geluid​

U kunt bij ons terecht voor alle processen, van de aanvraag tot de inrichting van uw nieuwe vergaderzaal of presentatieruimte. Voor een goed werkende en betrouwbare installatie zit u bij ons goed. Doordat wij vanuit passie werken gaan wij net dat stapje verder om de juiste oplossing te vinden. Het inrichten van uw vergaderruimte op het gebied van beeld en geluid is voor ons dan ook geen probleem. Vraag naar de mogelijkheden voor de technische inrichting van uw presentatie- en vergaderruimte. Wij bieden een breed pakket. U kunt voor uw ruimtes bij ons terecht voor onder andere:

  • Beeld (een display of projectie)
  • Geluid
  • Draadloos presenteren
  • Bediening en beheer (bijvoorbeeld een bedienpaneel voor uw apparatuur)
  • Room management (Vergaderruimte-reserveersytemen)
  • Maatwerk meubilair
  • Streaming & Archiving
  • Narrowcasting (digital signage)
  • Video- en audioconferencing (waarmee u bijvoorbeeld op afstand kunt vergaderen middels Microsoft Teams of Zoom)

Kies voor onze duurzame oplossingen bij de inrichting van een vergaderruimte

Als InAVate audio & video solutions voor u een vergaderruimte gaat inrichten maken wij gebruik van duurzame technologie. Daarbij zetten we ook groene ICT in en proberen we het papierverbruik zoveel mogelijk te voorkomen. Heeft u onverhoopt een technisch probleem? Dan neemt u tussen 8:30 en 17:00 uur contact op met onze storingdienst. Heeft u vragen of heeft u interesse in onze oplossingen voor het flexibel inrichten van uw vergaderruimte? Bel ons dan op 088-4447800 of stuur een e-mail naar info@InAVate.nl en bespreek uw wensen voor de inrichting van uw vergaderzaal.

Wat kunnen wij voor u betekenen?