InAVate Audio & Video Solutions is gespecialiseerd in het leveren en monteren van uiteenlopende LED schermen van groot formaat.

N

Audiovisuele oplossingen

N

Afgestemd op uw behoefte

N

VCA gecertificeerd

Home » Interactief scherm

Interactief scherm

Met een interactief scherm maakt u vergaderingen en presentaties binnen uw bedrijf aantrekkelijker. Het scherm maakt het mogelijk om snel en gemakkelijk informatie te delen met uw collega’s. InAVate audio & video solutions is gespecialiseerd in het aanleveren en monteren van interactieve schermen op verschillende locaties. Ontdek onze interactieve schermen als slimme oplossing voor uw vergaderingen en presentaties.

Maak uw vergaderingen interessanter met een interactief scherm

Een interactief scherm in niet meer weg te denken binnen bedrijven. Het scherm werkt heel eenvoudig. U sluit uw computer of laptop aan op het scherm, waarna de activiteiten die u uitvoert op uw apparaat zichtbaar zijn op het scherm. Zo toont u bijvoorbeeld belangrijke documenten, video’s of websites gemakkelijk en snel aan uw collega’s. Papieren notities of laptops doorgeven is hiermee verleden tijd! Een interactief scherm is dan ook ideaal voor:

 

Vraag meer informatie aan bij onze specialisten

Denkt u dat een interactief scherm een toegevoegde waarde is voor uw bedrijf? Schakel dan InAVate audio & video solutions in om deze schermen bij u aan te leveren en te monteren. Wij hebben jaren ervaring in het vak en weten u dan ook precies van het juiste advies te voorzien. Wilt u meer informatie? Bel dan naar 088-4447800 of vul het contactformulier in. We staan graag voor u klaar.

Wat kunnen wij voor u betekenen?