Wij ontwerpen, bouwen en installeren audiovisuele systemen voor iedere presentatiebehoefte en voor ieder budget.

Home ยป KerkTV

Volg een kerkdienst eenvoudig live op tv

Een kerkdienst live volgen op tv: InAVate Audio & Video Solutions maakt het graag voor u mogelijk. Wij zijn uw partner voor al uw audiovisuele oplossingen. Van het geven van advies en het leveren van producten tot het realiseren van complete oplossingen: het is bij ons in vertrouwde handen. Daarnaast bieden wij maatwerk tegen een scherpe prijs.
 
Een kerkdienst live op tv: wij leveren de techniek

Het live volgen van kerkdiensten is met de komst van breedband een stuk eenvoudiger geworden. Wij verzorgen voor u graag het videosysteem waarmee beelden live kunnen worden verstuurd naar mensen thuis. Of u nu kiest voor opnames met een relatief eenvoudige camera of kiest voor uitgebreide video editing: het behoort bij ons allemaal tot de mogelijkheden. Wij zoeken graag samen met u naar de best werkende oplossing welke past binnen uw budget. Bij het live uitzenden van uw kerkdienst op tv is volledige ontzorging ons doel. Indien gewenst treden wij op als hoofdaannemer waarbij wij nauw samenwerken met uw huidige leverancier.
 
Meer informatie en contact

Ons vakkundige team beheerst alle facetten op het gebied van audiovisuele oplossingen. Mede hierdoor zijn wij bijzonder flexibel en weten wij altijd moeiteloos uw project binnen de gestelde tijd te realiseren. Neem voor meer informatie over onze mogelijkheden als het gaat om het live volgen van een kerkdienst op tv gerust contact met ons op! U bereikt ons door te bellen naar 088-4447800.

Contact

Bel mij terug

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid