Wij ontwerpen, bouwen en installeren audiovisuele systemen voor iedere presentatiebehoefte en voor ieder budget.

Volg een dienst van de kerk eenvoudig live op tv

Een dienst van de kerk live volgen op tv: InAVate audio & video solutions, gevestigd in Ridderkerk, nabij Rotterdam, maakt het graag voor u mogelijk. Wij zijn uw partner voor al uw audiovisuele oplossingen, dus ook het online streamen van een kerkdienst. Van het geven van advies en het leveren van producten tot het realiseren van complete oplossingen: het online streamen van uw kerkdienst is bij ons in vertrouwde handen. Daarnaast bieden wij maatwerk tegen een scherpe prijs. Wie weet verschijnt de dienst van uw kerk binnenkort wel live op tv!

 

Een dienst van de kerk live op tv: wij leveren de techniek

Het online streamen van een kerkdienst op uw tv is met de komst van breedband een stuk eenvoudiger geworden. Wij verzorgen voor u graag het videosysteem waarmee beelden live kunnen worden verstuurd naar mensen thuis. Of u nu kiest voor opnames met een relatief eenvoudige camera of kiest voor uitgebreide video editing: het behoort bij ons allemaal tot de mogelijkheden. Wij zoeken graag samen met u naar de best werkende oplossing welke past binnen uw budget. Bij het online streamen van uw kerkdienst op tv is volledige ontzorging ons doel. Zo kunnen de leden van uw kerk altijd live de kerkdienst bijwonen, eenvoudig vanachter de tv. Indien gewenst treden wij op als hoofdaannemer waarbij wij nauw samenwerken met uw huidige leverancier.

 

Voor meer informatie neemt u contact met ons op

Ons vakkundige team beheerst alle facetten op het gebied van audiovisuele oplossingen. Mede hierdoor zijn wij bijzonder flexibel en weten wij altijd moeiteloos uw project binnen de gestelde tijd te realiseren. Wij horen graag waar uw behoeften liggen als het gaat om het online streamen van uw kerkdienst of het eenvoudig live kijken ervan op tv. De ervaring leert dat dit het beste lukt wanneer u een persoonlijk gesprek heeft met een van onze specialisten. Neem voor het maken van een afspraak of meer informatie over onze mogelijkheden als het gaat om het online streamen van een kerkdienst gerust contact met ons op! U bereikt ons door te bellen naar 088-4447800 of door een e-mail te sturen naar info@inavate.nl.

Contact

    Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

    Website bottom (9)
    Website bottom (5)
    Website bottom (1)