Wij ontwerpen, bouwen en installeren audiovisuele systemen voor iedere presentatiebehoefte en voor ieder budget.

KerkTV

Een kerk hoort daar te zijn waar de mensen zijn. Tegenwoordig is dat voor heel veel mensen het internet. KerkTV is een ideaal middel om uw gemeente of parochie een gezicht te geven in deze digitale wereld.

Kerk via het internet
Door KerkTV bent u in staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week, kerk te zijn onafhankelijk van tijd en plaats. In het zorgcentrum, bij mensen thuis, maar ook tijdens vakanties. Voor een gewone preek, maar ook voor een speciale rouwdienst of trouwdienst. Niet alleen voor ouderen, maar juist voor iedereen. Daarin verschilt KerkTV van de oude kerktelefoon.

InAVate ontzorgt en levert u een totale oplossing: advies, ontwerp, camera’s, mixers, videozender. Uiteraard ook de integratie met beamer- en geluidsinstallatie. Wij kunnen aansluiten bij alle stream providers (kerkdienst gemist, streampartner, SIKN, etc.) en hebben al enkele tientallen KerkTV projecten gerealiseerd. Wij leveren u een totaalpakket waarin uw uitzendingen automatisch uitgezonden en opgenomen worden en later op afroep te bekijken zijn via uw eigen website. Wij kunnen u ook begeleiden bij de aanvraag van de benodigde ADSL, kabelinternet of glasvezelaansluiting.

KerkTV via de lokale omroep
Via internet bereikt u vaak uw eigen achterban. Via TV en de lokale omroep bereikt u een andere groep. TV is ook toegankelijker. Kerken en lokale omroepen hebben elkaar veel te bieden. Wij kunnen u helpen om op de lokale omroep te komen. We hebben daarvoor betaalbare professionele technologie geselecteerd, waarmee een omroep de gewenste beeldkwaliteit geleverd krijgt. Een lokale omroep zit vaak te springen om religieuze content en maakt daarvoor graag ruimte op zondag.

Contact

Bel mij terug

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid