InAVate Audio & Video Solutions is gespecialiseerd in het leveren en monteren van uiteenlopende LED schermen van groot formaat.

N

Audiovisuele oplossingen

N

Afgestemd op uw behoefte

N

VCA gecertificeerd

Home » Konftel

Konftel apparatuur

InAVate audio & video solutions levert en installeert audiovisuele apparatuur van o.a. het merk Konftel. Dit merk staat bekend om video- en audioapparatuur van hoogwaardige kwaliteit. De apparatuur is gebouwd van sterke materialen, gemakkelijk in gebruik en klimaatneutraal. De producten van Konftel worden dan ook gezien als dé effectieve en ecovriendelijke oplossing voor samenwerken op afstand!

Kies voor de hoogwaardige kwaliteit van Konftel audio- en videoapparatuur

Konftel is een pionier als het aankomt op apparatuur voor videoconferencing. Het merk heeft diverse video- en audioapparatuur beschikbaar dat geschikt is voor videovergaderingen van verschillende groepsgroottes. De apparatuur wordt al jaren gebruikt in verscheidene disciplines, waaronder de zorg en het onderwijs. De experts van InAVate audio & video solutions hebben veel kennis van de apparatuur van Konftel en kunnen u hier dan ook deskundig over adviseren. Dankzij ons specialisme in de integratie van beeld, geluid en besturingssystemen kan ook uw bedrijf of organisatie binnenkort profiteren van het gemak en de kwaliteit van dit merk.

Bel ons en plan een kennismakingsgesprek in

Zoekt u een betrouwbaar merk met apparatuur voor uw videoconferencing calls? De apparatuur van Konftel stelt u niet teleur. InAVate levert en installeert audio- en videoapparatuur van o.a. dit merk. Wij leveren een totaaloplossing voor uw visualisatiewens, inclusief eventuele onderhouds- en storingsklussen. Plan een kennismakingsgesprek in of vraag meer informatie via 088-4447800. Wij staan graag voor u klaar.

Wat kunnen wij voor u betekenen?