InAVate Audio & Video Solutions is gespecialiseerd in het leveren en monteren van uiteenlopende LED schermen van groot formaat.

N

Audiovisuele oplossingen

N

Afgestemd op uw behoefte

N

VCA gecertificeerd

Apparatuur van Konftel

Zoekt u naar audiovisuele apparatuur van Konftel? Dan zit u bij InAVate audio & video solutions uit Ridderkerk, nabij Rotterdam, op de juiste plek. Wij leveren en installeren allerlei soorten audiovisuele apparatuur van gerenommeerde merken als Konftel. De apparatuur van dit merk is gebouwd van sterke materialen, gemakkelijk in gebruik en klimaatneutraal. De producten worden dan ook gezien als dé effectieve en ecovriendelijke oplossing voor samenwerken op afstand!

Kies voor de hoogwaardige kwaliteit van audio- en videoapparatuur van Konftel

Konftel is een pionier als het aankomt op apparatuur voor videoconferencing. Het merk heeft diverse video- en audioapparatuur, dat geschikt is voor videovergaderingen van verschillende groepsgroottes. De apparatuur wordt al jaren gebruikt in verscheidene sectoren, waaronder de zorg en het onderwijs. De experts van InAVate audio & video solutions hebben veel kennis van de apparatuur van Konftel en kunnen u hier dan ook deskundig over adviseren. Dankzij ons specialisme in de integratie van beeld, geluid en besturingssystemen profiteert ook uw bedrijf of organisatie binnenkort van het gemak en de kwaliteit van dit merk.

Bel ons en plan een kennismakingsgesprek in

Zoekt u een betrouwbaar merk met apparatuur voor uw videoconferencing calls? De apparatuur van Konftel stelt u niet teleur. InAVate levert en installeert audio- en videoapparatuur van onder andere. dit merk. Wij leveren een totaaloplossing voor uw visualisatiewens, inclusief eventuele onderhouds- en storingsklussen. Plan een kennismakingsgesprek in of vraag meer informatie via 088-4447800. Wij staan graag voor u klaar.

Wat kunnen wij voor u betekenen?