InAVate Audio & Video Solutions is gespecialiseerd in het leveren en monteren van uiteenlopende LED schermen van groot formaat.

N

Audiovisuele oplossingen

N

Afgestemd op uw behoefte

N

VCA gecertificeerd

LCD schermen

Lcd schermen zijn een ware toevoeging aan uw presentatieruimte of vergaderzaal. Lcd staat voor Liquid Crystal Display en is een beeldscherm met een zeer laag energieverbruik. Door de duurzame industriële componenten waar de Lcd schermen uit bestaan, heeft dit Lcd beeldscherm een langere levensduur dan een televisiescherm. De experts van InAVate audio & video solutions, gevestigd in Ridderkerk, nabij Rotterdam, zijn gespecialiseerd in het leveren en installeren van Lcd schermen die aansluiten op uw visualisatiewens

Ga voor multifunctioneel inzetbare Lcd schermen in uw ruimte

Lcd schermen dienen als oplossing voor diverse doeleinden. Zo is een lcd beeldscherm ideaal om informatie op te delen in een vergaderzaal of klaslokaal. U kunt het scherm ook inzetten in uw presentatieruimte of in een wachtruimte, om uw bezoekers mee te vermaken tijdens het wachten. Wat uw visualisatiewens ook is: InAVate audio & video solutions helpt u deze te realiseren. Wij bieden diverse mogelijkheden wanneer het aankomt op een lcd beeldscherm. Wat dacht u bijvoorbeeld van een lcd beeldscherm met touchscreen? Op deze manier laat u gemakkelijk en snel de juiste informatie zien aan belangstellenden. Onze experts adviseren u graag over alle mogelijkheden.

Kies voor onze expertise

Een lcd beeldscherm is een ware toevoeging aan iedere ruimte. U schakelt InAVate in voor deskundige levering en montage van de inrichting van vergaderruimtes. Wij zijn dé experts op het gebied van integratie van beeld, geluid en besturing. Indien u vragen heeft over onze lcd schermen, staan wij graag voor u klaar. U bereikt ons door te bellen naar 088-4447800. Wilt u een indruk krijgen van ons vakwerk? Bekijk dan onze referenties eens.

Wat kunnen wij voor u betekenen?