InAVate Audio & Video Solutions is gespecialiseerd in het leveren en monteren van uiteenlopende LED schermen van groot formaat.

N

Audiovisuele oplossingen

N

Afgestemd op uw behoefte

N

VCA gecertificeerd

Home » LCD schermen

LCD schermen

LCD schermen zijn een ware toevoeging aan uw presentatieruimte of vergaderzaal. LCD staat voor Liquid Crystal Display en is een beeldscherm met een zeer laag energieverbruik. Door de duurzame industriële componenten waar een LCD beeldscherm uit bestaat, heeft dit beeldscherm een langere levensduur dan een televisiescherm. De experts van InAVate audio & video solutions zijn gespecialiseerd in het leveren en installeren van LCD schermen die aansluiten op uw visualisatiewens.

Ga voor multifunctioneel inzetbare LCD schermen in uw ruimte

LCD schermen dienen als oplossing voor diverse doeleinden. Zo is het beeldscherm ideaal om informatie op te delen in een vergaderzaal, klaslokaal of presentatieruimte. U kunt het scherm ook inzetten in een wachtruimte, om uw bezoekers mee te vermaken tijdens het wachten. Wat uw visualisatiewens ook is: InAVate audio & video solutions helpt u deze te realiseren. Wij bieden diverse mogelijkheden wanneer het aankomt op een LCD beeldscherm. Wat dacht u bijvoorbeeld van een LCD beeldscherm met touchscreen? Op deze manier laat u gemakkelijk en snel de juiste informatie zien aan belangstellenden. Onze experts adviseren u graag over alle mogelijkheden.

Kies voor onze expertise

Een LCD beeldscherm is een ware toevoeging aan iedere ruimte. Voor deskundige levering en montage schakelt u natuurlijk InAVate in. Wij zijn dé experts op het gebied van integratie van beeld, geluid en besturing. Indien u vragen heeft staan wij graag voor u klaar. U bereikt ons door te bellen naar 088-4447800. Wilt u een indruk krijgen van ons vakwerk? Bekijk dan onze referenties eens.

Wat kunnen wij voor u betekenen?