InAVate Audio & Video Solutions is gespecialiseerd in het leveren en monteren van uiteenlopende LED schermen van groot formaat.

N

Audiovisuele oplossingen

N

Afgestemd op uw behoefte

N

VCA gecertificeerd

LED scherm presentatieruimte in Ridderkerk

Een nieuw LED scherm in uw presentatieruimte? De experts binnen het projectteam van InAVate audio & video solutions in Ridderkerk zorgen voor audiovisuele systemen voor iedere ruimte en bovenal voor ieder budget. Zo kunt u voor de gehele inrichting van uw vergaderzaal, spreekkamer of presentatieruimte bij ons terecht. Wij hebben een passend en op maat gemaakt antwoord voor al uw vragen over beeld en geluid binnen uw bedrijfsruimte.

Een LED scherm, Touch panelen of een interactief whiteboard voor uw presentatieruimte? Geen probleem!

Veel bedrijven kiezen hedendaags voor een interactieve oplossing om vergaderingen te leiden. Steeds vaker ziet u in een presentatiescherm, een LED scherm of een scherm met touch functionaliteit. Deze interactieve manier van presenteren zorgt voor meer beleving en geeft u meer houvast bij de presentaties doordat u gebruik kan maken van zowel video als audio gerelateerde tools. InAVate audio & video solutions in Ridderkerk verzorgt de integratie van zowel audio als video en de bijbehorende automatisering. Wij kunnen voldoen aan al uw wensen en behoeftes en zorgen voor een perfecte oplossing op maat.

Visuele aspecten in uw presentatieruimte: een LED scherm biedt de uitkomst

Het is duidelijk dat u tijdens een presentatie uw verhaal goed wilt laten overkomen bij uw publiek. Bedenk nu eens dat een beeld meer zegt dan duizend woorden. Een LED scherm in uw presentatieruimte of trainingsruimte kan de uitkomst bieden. Afhankelijk van uw lichtinval, ruimte en budget kunnen wij speciaal voor u uw presentatieruimte inrichten en aanpassen. Bent u benieuwd naar onze opties of heeft u vragen? Wij zijn er om deze voor u te beantwoorden, u kunt ons bereiken via 088 4447800.

Wat kunnen wij voor u betekenen?