LED Walls

Wij adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden audiovisuele systemen voor iedere presentatiebehoefte en voor ieder budget.

LED Walls

Adverteren middels een LED beeldscherm betekent per minuut inspelen op de markt met wisselende, pakkende beelden en last minute acties. Naast talloze mogelijkheden om uw eigen boodschap te presenteren zal de samenwerking met toeleveranciers, die adverteren op uw LED scherm, zorgen voor een directe toename in de omzet. Binnen no-time haalt u een enorm rendement uit de investering.

 

InAVate Audio & Video Solutions is gespecialiseerd in het leveren en monteren van uiteenlopende LED schermen van groot formaat. Wij stellen hoge eisen aan kennis, techniek en kwaliteit. Naast praktische zaken zoals de indoor en outdoor montage van uw LED scherm, zorgen wij ook voor bijvoorbeeld de vergunning aanvraag en de complete afhandeling van het project.

 

Kwaliteit

Onze LED schermen zijn vervaardigd uit hoogwaardige en uitvoerig geteste materialen. De onderdelen zijn getest op o.a. waterdichtheid, schokbestendigheid en helderheid. Dit geeft garantie op een perfect resultaat met een lange levensduur, zelfs onder de meest extreme weersomstandigheden.

 

De software die bij het LED scherm wordt geleverd is eenvoudig in gebruik en voorzien van o.a. afspeellijsten en tijdschema’s. Tevens kan vanaf elke werkplek de afspeellijst gemaakt en bewerkt worden. Op deze manier kunt u zelf continue zorgen voor de optimale kwaliteit van uw boodschap.

Contact

    Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

    Website bottom (24)