Live Streaming & Archiving

Wij ontwerpen, bouwen en installeren audiovisuele systemen voor iedere presentatiebehoefte en voor ieder budget.

Live Streaming & Archiving

Als geen ander medium heeft het internet zijn plaats veroverd tussen de andere informatie- en communicatiemedia. U biedt uw videocontent aan via het wereldwijde web en profiteert zo maximaal van de mogelijkheden van het internet. Vaak bestaan de streaming oplossingen uit een vaste installatie in combinatie met dome camera’s en microfoons, die wij naadloos integreren in uw ruimtes. Maar wij leveren ook mobiele streaming oplossingen. U kunt ook uw opnames vooraf bewerken en daarna plaatsen op het internet.

Live Streaming voor het MKB
Jaarcijfers presenteren, uw interne communicatie versterken of een belangrijke speech of lezing vanuit uw bedrijf online beschikbaar maken? Dan bieden onze streaming mogelijkheden voor u de oplossing. Middels onze streaming oplossingen kunt u video en audio over het internet uitzenden waardoor u eenvoudig een grote groep mensen gelijktijdig (live) bereikt met uw boodschap.

KerkTV
Beelden zeggen meer dan woorden. Ook voor de kerkdienst gaat dit op. Fantastisch dat u thuis of waar u ook bent, ‘live’ mee kunt kijken met uw eigen kerkdienst. InAVate is uw partner voor de realisatie van KerkTV.

Contact

    Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid