InAVate Audio & Video Solutions is gespecialiseerd in het leveren en monteren van uiteenlopende LED schermen van groot formaat.

N

Audiovisuele oplossingen

N

Afgestemd op uw behoefte

N

VCA gecertificeerd

Meetings via Zoom

U organiseert tegenwoordig eenvoudig meetings via Zoom. Deze videoconference software maakt het mogelijk om online te vergaderen met beeld en geluid. Dat is ideaal als er een meeting op afstand moet worden gehouden. InAVate audio & video solutions, gevestigd in Ridderkerk, nabij Rotterdam, levert en installeert apparatuur van hoogwaardige kwaliteit om meetings via Zoom mogelijk te maken.

Ervaar de vele voordelen van meetings via Zoom

Steeds meer bedrijven en organisaties kiezen tegenwoordig voor online videovergaderingen met verschillende software, zoals Microsoft Teams, Google Meet en meetings via Zoom. In sommige gevallen is een online video meeting onvermijdelijk, bijvoorbeeld wanneer medewerkers tijdens een pandemie verplicht thuis moeten werken. Maar ook als er geen pandemie heerst, levert een online videovergadering veel voordelen op. Een online vergadering is namelijk duurzamer en sneller dan een face-to-face-vergadering. Medewerkers hoeven namelijk niet naar een locatie te reizen om de vergadering bij te wonen. Zoom is het ideale platform om online meetings mee te organiseren. Behalve het uitzenden en ontvangen van beeld en geluid, is het ook mogelijk om te chatten, bestanden te delen en documenten uit te wisselen. De experts van InAVate audio & video solutions integreren de juiste camera’s en audioapparatuur om online meetings via Zoom voor u mogelijk te maken.

Kies voor onze expertise in audiovisuele oplossingen

Wilt u uw vergaderingen online organiseren via Zoom? Schakel dan onze hulp in voor de levering en montage van de benodigde apparatuur. Wij helpen u ook met de installatie van de juiste programma’s. Onze complete service gaat bovendien verder, want wij staan tevens voor u klaar voor eventuele onderhouds- en storingsklussen. Bent u enthousiast geworden? Plan een kennismakingsgesprek in of vraag meer informatie aan via 088-4447800!

Wat kunnen wij voor u betekenen?