InAVate audio & video solutions in Ridderkerk is gespecialiseerd in het leveren en monteren van uiteenlopende LED schermen van groot formaat.

N

Audiovisuele oplossingen

N

Afgestemd op uw behoefte

N

VCA gecertificeerd

Home » Narrowcasting

Narrowcasting

Narrowcasting laat u realiseren door InAVate Audio & Video Solutions in Ridderkerk, uw leverancier van audiovisuele oplossingen. Wij bieden u het totaalpakket voor een scherpe prijs. Van advies, het inrichten van een presentatieruimte met een presentatiescherm, tot het managen van complete projecten: wij verzorgen voor u het gehele traject waarbij uw wensen en voorkeuren centraal staan. Door de jaren heen hebben wij voor diverse toonaangevende opdrachtgevers mogen werken. De realisatie van complexe audio- en video-installaties en de integratie van uw presentatie scherm met uw geluidsinstallatie, zijn bij ons in vertrouwde handen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact op!

Narrowcasting: verzekerd van de nieuwste technieken
Narrowcasting die uw doelgroep inspireert en motiveert: InAVate Audio & Visual Solutions heeft alle technieken en expertise in huis om garant te staan voor een succesvol eindresultaat. De ontwikkelingen op de audiovisuele markt zijn constant in ontwikkeling. Doordat wij gebruik maken van de modernste technieken en apparatuur kunnen wij u altijd het beste presentatiescherm voor narrowcasting bieden. Onze vakkundige medewerkers denken graag met u mee om het beste te halen uit uw narrowcasting. Indien gewenst leveren wij maatwerk: vrijwel alles is mogelijk! Bovendien zijn wij VCA-gecertificeerd. Laat u door ons een opdracht uitvoeren dan bent u verzekerd van een betrouwbaar presentatiescherm dat aan alle (veiligheids)eisen voldoet.

Contact opnemen voor meer informatie of een persoonlijke kennismaking
Wilt u meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van narrowcasting? Of heeft u een presentatie scherm nodig dat aan uw verwachtingen voldoet? Bij InAVate Audio & Visual Solutions in Ridderkerk staan wij u graag te woord. Neem gerust contact op met een van onze medewerkers door te bellen naar nummer 088-4447800. Daarnaast is het ook mogelijk om een persoonlijke afspraak met een van onze specialisten te maken om de opties voor narrowcasting en een passend presentatiescherm door te spreken.

Wat kunnen wij voor u betekenen?