Narrowcasting

Narrowcasting (digital signage)

Met narrowcasting deelt u op een eenvoudige en overzichtelijke manier informatie in uw organisatie. Door middel van informatieschermen kunt u uw gasten verwelkomen of de weg wijzen, maar ook uw bezoekers of personeel informeren en entertainen. Vanaf iedere willekeurige locatie bepaalt u welke digitale informatie u laat zien met behulp van narrowcasting. Met de informatievoorzieningen van InAVate Audio & Video Solutions bereikt u exact de doelgroep die u wilt bereiken, op het tijdstip en de plaats die u wilt.

Narrowcasting staat garant voor betrouwbare informatievoorziening

Met narrowcasting, ook wel digital signage, kiest u voor een betrouwbare oplossing die zich kenmerkt door overzicht en energiezuinigheid. De player heeft een levenslange garantie en is in zijn geheel vrij van bewegende delen. Dat betekent geen slijtage en bijgeluiden. U heeft geen onderhouds- of terugkerende licentiekosten en de software is simpel in gebruik. U kunt full HD een video afspelen én de player is geschikt voor alle mogelijke bestandstypen. Kortom; een zeer betrouwbare audiovisuele oplossing voor uw ICT-afdeling. Of u nu onze expertise nodig heeft voor live streaming & archiving of behoefte heeft aan videoconferencing, wij helpen u aan het beeld en geluid waar u naar op zoek bent.

Contact opnemen voor meer informatie of een persoonlijke kennismaking

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van narrowcasting? Of heeft u een presentatiescherm nodig dat aan uw verwachtingen voldoet? Bij InAVate Audio & Visual Solutions staan wij u graag te woord. Neem gerust contact op met een van onze medewerkers door te bellen naar het nummer 088-4447800. Daarnaast is het ook mogelijk om een persoonlijke afspraak met een van onze specialisten te maken om de opties voor narrowcasting en een passend presentatiescherm door te spreken.

Bel me terug

Uw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)