InAVate Audio & Video Solutions is gespecialiseerd in het leveren en monteren van uiteenlopende LED schermen van groot formaat.

N

Audiovisuele oplossingen

N

Afgestemd op uw behoefte

N

VCA gecertificeerd

Online meeting

We doen steeds meer via het internet, dus waarom stapt u met uw team niet over op een online meeting in plaats van een fysieke bijeenkomst in een vergaderzaal? Met de apparatuur van Inavate kan iedereen moeiteloos deelnemen aan de vergadering, waar ze zich ook bevinden. En dat brengt behoorlijke voordelen met zich mee!

Verbeter de communicatie binnen de organisatie, organiseer een online meeting

Goede communicatie is de sleutel tot een succesvol bedrijf. Afdelingen moeten goed op elkaar ingespeeld zijn, evenals mensen in alle lagen van de organisatie. Aan de andere kant zijn vergaderingen vaak langdradig, saai, en bovendien neemt een vergaderruimte veel plek in. Met de juiste apparatuur van Inavate zijn deze problemen verleden tijd. Een korte online meeting of presentatie waarin de belangrijkste punten worden doorgenomen, zonder dat de deelnemers het halve land door moeten rijden. Kort maar krachtig, en iedereen zit direct klaar om daarna aan de slag te gaan. Dat zijn de voordelen van een online meeting, met behulp van Inavate.

Hoe wilt u de nieuwe manier van vergaderen implementeren?

Er zijn verschillende mogelijkheden waarmee we uw organisatie klaarmaken voor deze nieuwe manier van vergaderen. Denk daarbij aan zaken als HD webcams, beeldschermen, videowalls, enzovoorts. Heeft u al een idee in uw hoofd of laat u zich liever verrassen? Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, u maakt het concreet door ons te bellen op telefoonnummer 088-4447800.

Wat kunnen wij voor u betekenen?