InAVate Audio & Video Solutions is gespecialiseerd in het leveren en monteren van uiteenlopende LED schermen van groot formaat.

N

Audiovisuele oplossingen

N

Afgestemd op uw behoefte

N

VCA gecertificeerd

Online meeting organiseren

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om een online video meeting te organiseren wanneer zij gaan vergaderen. Door de meetings via online video te houden, is het voor werknemers en -gevers mogelijk om vanuit verschillende plekken te vergaderen in één meeting. InAVate audio & video solutions, gevestigd in Ridderkerk, nabij Rotterdam, is gespecialiseerd in het leveren en monteren van audiovisuele apparatuur voor online video meetings. Schakel ons in en ervaar het gemak van het organiseren van een online meeting met beeld en geluid!

Ontdek de voordelen van een online video meeting organiseren

Het inzetten van videocommunicatie is tegenwoordig vrijwel niet meer weg te denken uit vergaderingen. Dit wordt ook wel videoconferencing genoemd. Waar medewerkers van een bedrijf vroeger soms uren moesten reizen om bij een vergadering aanwezig te zijn, is het tegenwoordig mogelijk om vanuit iedere gewenste locatie via online video meetings mee te vergaderen. Een ideale oplossing wanneer uw medewerkers op grote afstand van kantoor wonen of thuis moeten werken! Het organiseren van een online video meetings bespaart niet alleen tijd tijdens het vergaderen, maar ook kosten. Uw collega’s hoeven namelijk geen reiskosten meer te declareren. De reizen die dankzij het organiseren van online video meetings wegvallen, zorgen tevens voor een positieve bijdrage voor het milieu. U zorgt namelijk voor een vermindering van CO2-uitstoot door uw medewerkers niet meer te laten reizen. Dat sluit mooi aan bij het streven om meer maatschappelijk te ondernemen.

Schakel onze expertise in voor het plaatsen van de juiste apparatuur

Ziet u ook de voordelen in van het organiseren van online video meetings voor uw bedrijf en wilt u deze vorm van vergaderen toevoegen? Wij helpen u graag met de aanlevering en montage van de juiste audiovisuele apparatuur voor videoconferencing. Ook voor eventuele onderhoudsklussen of storingen staan wij voor u klaar. Wilt u meer informatie over onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 088-4447800 of door een e-mail te sturen naar info@InAVate.nl. Als specialist in audiovisuele oplossingen voor presentatie- en vergaderruimtes helpen wij u graag met deskundig en persoonlijk advies.

Wat kunnen wij voor u betekenen?